Şehir Hatları yoğun sis nedeniyle tüm seferler tekrar iptal edildi. 
İstanbul ’da dün akşam ve sabah saatlerinde etkili olan sisli hava nedeniyle Boğaziçi Köprüsü adeta görünmez hale gelirken, sürücüler araçların sis lambalarını ve dörtlülerini yakarak ilerledi. Sabah saatlerinde ise sis nedeniyle şehir hatları vapur seferlerinin iptal edildiği açıklandı. Saat 08:35'te vapur seferleri normale döndü.
Dün aksam saatlerinde etkisini gösteren sis, gece saatlerinde yoğunlaştı ve sabah saatlerinde de sürdü.  İstanbul’un bazı bölgelerinde etkili olan sisli hava, trafikte sürücülerin görüş mesafesini düşürdü. Trafikte ilerlemekte zor anlar yaşayan sürücüler, araçların sis lambalarını ve dörtlülerini yakarak ilerledi.
GÖRÜŞ MESAFESİ 50 METRENİN ALTINA DÜŞTÜ
Boğaziçi Köprüsü, Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii, Tekstilkent’teki çok katlı ikiz kule, sis yoğunluğu nedeniyle adeta görünmez hale geldi. Sisli hava etkisini sürdürüyor. Her iki boğaz köprüsü civarında ve kıyı bölgelerde etkili olan sis nedeniyle zaman zaman görüş mesafesi 50 metrenin altına düştü.
VAPUR SEFERLERİ
İDO yetkilileri sis nedeniyle Sirkeci - Harem ve Harem - Sirkeci seferlerinin karşılıklı olarak durdurulduğunu belirtti.  İBB'ye bağlı şehir hatları vapur seferlerinin tümü iptal edildi. Sadece Üsküdar - Beşiktaş seferleri gecikmeli olarak yapılabiliyordu. Saat 08:35 itibariyle şehir hatları vapur seferleri yapılmaya başlandı.
 
Editör: TE Bilisim