Başarısız Belediye Başkanına Plaket Verilmeyecek !...


Alışılagelmiş yöntemlerden çok farklı olarak en başarısız belediye başkanı kim anketini yayınlayan www.istanbultimes.com.tr (İstanbul Times Yayın Grubu) kurucusu ve sorumlu yazı işleri müdürü Hüseyin Çetiner şunları söyledi  "Yayın Grubu olaral son üç yıldır Gazetemizin kuruluş yıldönümleri yapıyoruz. Bu nedenle bir çok kategoride plaketler veriyoruz. Bu kategorilerden birisi de "En Başarılı Belediye başkanı Kim ? anketi mizde en çok oy alan belediye başkanımıza da plaket veriyorduk. Bu sene farklı bir ve lginç bir çalışma yapmak istedik. En başarısız belediye başkanı kim anketi yayınladık dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 


Başarısız başkana ayıp olmasın diye plaket verilmeyecek 

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner anket sonucunda en çok oy alarak başarısız olan Belediye başkanına başarısız olduğu için plaket vermeyeceklerini,ancak anket sonucunda en çopk başarısız oyu alan başkanı yapacakları haber ile kamuoyuna duyuracaklarını ifade etti.

Çetiner bu tür bir ankete neden ihtiyaç duyduklarını da şu şekilde açıkladı "Bire bir yaptığımız konuşmalarda değişik ilçelerde bulunan bazı okurlarımız ilçe belediye başkanları hakkın da şikayette bulunuyorlardı.

Bizde halkın düşüncesi anketimize yansısın düşüncesi ile bu anketi yayınladık. Okurlarımızın ve takipçilerimizin ankete ilgilerinin nasıl olacağını bilemiyorum diyen Hüseyin Çetiner anketin 31.01.2015 tarihine kadar yayında kalacağını ifade ederek takipçilerimiz www.istanbultimes.com.tr yi tıkayarak haber portaımızın sağ alt tarafından bulunan ankette başarısız buldukları belediye başkanına oy verebilirler dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim