Gündem de olan her konu www.istanbultimes.tv ‘nin ilgi alanına giriyor

Ülkenin gündeminde olan her konuda İstanbul’ un 39 ilçe sokaklarında mikrofonunu halka uzatan www.istanbultimes.tv you tube kanlarlı ile de ilgi odağı oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

You Tube üzerinde yayın yapan İstanbul Times Tv Özel  ve İstanbul Times Habere You Tube kanalları ile de 2 milyon dan fazla takipçisi olan yayın mecrası farklı bir boşluğu dolduruyor.

İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner daha da büyüyeceğiz dedi

2008 den bu yana halkın sorunlarına eğilen konularda haber,çekim ve yayınlar yapıyoruz. Hiçbir grup,parti,derbek,vakfı ve STK.nın sesi olmadık. Bizler haber yaparken elimizi  vicdanımıza koyduk ve o şekilde bir yayın politikası belirledik. Adil olmak bizim için her şeyin önünde geldi.

İşte bu özelliklerimiz sayesinde her parti,dernek,vakıf özetle  toplun geneline hitap ettik onlarda biziz bağırlarına bastı.

Bu başarı bize ait değil bizi sahiplenip sahip çıkan takipçilerimize,kurlarımıza ve izleyenlerimize aittir. Burada bizi sahiplenen herkese teşekkür ederim. dedi.

Tanıtım Filimleri,açılış ve her türlü etkinlik çekimleriniz için yanınızdayız         

İstanbul Times Ajans ‘ın  stüdyolarında  profesyonel ekiplerimizce yapılan çekimlerin montajı,seslendirmesi ve diğer hizmetlerimiz ile tanıtım filimleri,açılış ve özel günlerinizde özel anlarınızı kayıt altına almak için İstanbul Times Ajans ‘ın 0212-415 17 29  numaralı telefonu  veya [email protected] aracılığı ile bizimle irtibata geçmeniz yeterli.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim