Bu başarı bizi takip eden sizlerin

İşte gelen ilk yorumlar bunlar:

  • öncelikle ne kanalla ne de videolarla ilgili bir bağlantım yok. lütfen buradan vurmayın. normalde pek başlık da açmam keza hem sözlükten hem de ülkeden umudumu keseli çok oldu. ama bu kanalda izlediğim videolarda çok güzel insanlar var. insanlar düşündüğüm kadar aptal değil. ya da ben yanlız değilim lan. gerçekten Türk gördüm. neyse;

    İstanbul’un semtlerinde dolaşıp adam gözetmeden evet mi hayır mı diye soruyorlar. zamanı olanların izlemesini tavsiye ederim. olum ne güzel insanlar varmış aramızda da ne hale getirmişler bizi. sizin hayır diyen ağzınıza sağlık. argüman üretebilen aklınıza sağlık. işte bu güzel insanlar için bile hayır denir.

    Bazen görünüşüne bakıp kesin hayır der diyorum. adam evetçi çıkıyor rıza baba.
    bazen de tam tersi bu kesin evet der diyip böbreğimi basıyorum, adam bir hayır diyor ki kk'nin yerine geçse tek başına iktidar olur..
    velhasılı kelam, izleyin izlettirin.


    istanbul times tv özel

devamını okuyayım...11.02.2017 00:12 zivanadan cikmis balik

  • günlük referandum videoları yayınlayan you tube kanalı.
    al sana referandumdan ümidini kesmemek için bir sebep. chp sosyal medya ekibinin vidyoları gece gündüz analiz edip halka inmelerini sağlamada en kısa yol. akp sosyal medya zaten izlemiştir, izliyordur. bizim halkımız bu aga. darılmaca gücenmece yok. izleyin olm halkın problemi neymiş görün.

    özet geçmek gerekirse hayır diyenlerin temel sebebi; 1-ekonomi, 2-suriyeliler(dolayısıyla artan işsizlik), 3-tek adama bu kadar yetki verilmez.

    evet diyenlerin temel sebebi; 1-reis, 2- koalisyonlardan Türkiye çok çekti, 3- sebep yok(işte öyle)

20.02.2017 12:43 haldunbarda

  • referandum röportajlarını günübirlik takip ettiğim medya kuruluşu. röportajlar arasından seçmece yaparak algı operasyonu peşinde değillerse istanbul'da hayır'ın %55'in üzerini zorladığı görülüyor, inanmayan saysın.

    aynısının ankara versiyonunu yapan eden bir kanal veya vlog hesabı varsa yeşillendirirseniz sevinirim.

01.03.2017 13:39 mr brandon

  • ilçeleri gezerek referandum araştırması oldukça ilgi çekici peki tarafsız mı, montajda kıyıma uğruyor mu. sahibi kim Hüseyin Çetiner peki kim bu Hüseyin Çetiner akp kadrolarında idari görevler almış biri ama akpliler tarafından saldırıya uğradığı olmuş, yaptığı haberler nedeniyle disipline verildiği de. umarım montajı tarafsız bir şekilde yapabiliyorlardır, üstleri öyle demese de montajdaki kişiler kendi görüşlerini montaja yansıtabilir. üzerinde irdelenmesi gereken evet hayır tabloları sunuyor fikir oldukça başarılı.

İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalı’nın açıklaması

İstanbul’un 39 ilçesi içinde Adalar ve Şile hariç 37 ilçede sokak söyleşisi yaptık. Ayrıca bir çok ilçede de 2.Tur referandum sorusunu sorduk. Bazı yorum yapanlar sahipleri demezse bile montaj yapanlar kırma yapıyordur sözüde şunu söylemek isteriz. Hiçbir montaj ekibi Yayın Kurulunun verdiği parametreler dışında kendi inisiyatifine göre konuşmaları kesemez.

İstanbul Times Yayın Grubu Kurucusu ve imtiyaz sahibi sarı basın kartı taşıyıcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner henüz 2008’ de Yayın grubunu kurmadan önce 2002 de Ak Parti kadroları içinde siyaset yaptı.

2015 de Başakşehir Belediye meclisinde Gölet bölgesinin imara açılması maddesi görüşülürken çıkan arbedede Ak Parti ilçe yönetiminde birisinin saldırısına uğramıştı. Saldırgan da 39 gün sonra hayatını kaybetti.

Kesinlikle sokakta çekim yapıpta montajda kestiğimiz hiçbir kimse olmamıştır. Sadede üç veya dört kişinin sesinden sorun olduğu için yayınlanmamıştır. Bizim bağımsız bir yayın kuruluşu olarak Evet veya Hayır’ı ön plana çıkarmak veya geri olana atmak gibi bir niyetimiz ve düşüncemizin olması gereksizdir.

İstanbul Times Gazetesi,Haber Portalları,Web Tv lerimiz ve You Tube kanallarımız Hak ve Halk adına dürüst ve doğru yayıncılık yapmaya anda içmiştir.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim