HAYIRLI OLSUN

Sabah Gazetesi yetkilisi Şehmuz Tuncer ve İstanbul Times Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Hüseyin Çetiner arasında bugün imzalanan ilçe temsilcilik sözleşmesi 1 Ağustos 2010'da yürürlüğe girecek.

Çetiner Protokol İmzasında neler söyledi;

Hüseyin Çetiner prokokol imza töreninde yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi; 'Çetiner ailesi olarak 1975 yılından beri Bab-ı Ali de yayıncılık ve matbuat işleri ile iştigal ediyoruz..

2008 yılında da istanbul'un Tüm ilçelerine yayın yapan İstanbul Times Gazetesi,Başakşehir'e hitap eden Başakşehir Gazetesi,Zeytinburnu'na hitap eden Zeytinburnu Gazetesi ve Malatya'ya hitap eden Malatya gazetelerini neşrediyoruz.

Ülkemizin öncü gruplarından birisi sayılan ÇALIK grubun yayın şirketi olan Turkuaz Grubu'nun neşrettiği SABAH,TAKVİM ve FOTOMAÇ gazetelerinin Zeytinburnu temsilciliği için bizleri tercih etmesi bizim için bir mutluluk kaynağı oldu dedi.

Çetiner Konuşmasını Sabah,Takvim ve Fotomaç Gazetesi okuyan Zeytinburnuluları çıktığımız bu meşakatli yolda bizleri yalnız bırakmayıp SABAH,TAVİM VE FOTOMAÇ Gazetelerine abone olarak bizleri istanbul'da birincilik tahtına oturtmalarını istyorum dedi.

Sabah Grubu Temsilcisi Şehmuz Tuncer ise Şunları Söyledi ;

SABAH gazetesi başta olmak üzere Takvim,Fotomaç ve onlarca Derginin neşriyatçısı olan TURKUAZ grubu olarak  Zeytinburnu ilçe temsilciliğimizi kime verelim diye araştırma yaparken merkezi Zeytnburnu'nda olan İstanbul Times Gazetesi ismi sık sık bizlere ifade edildi.

Bizlerde bundan iki ay önce İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü sayın Hüseyin Çetiner ile irtibata geçtik.Hüseyin bey'i ikna etmek çok kolay olmadı. Ancak uzun süren müzakerelerden sonra nihayetinde 15.07.2010'da mütevazi bir imza töreni ile Zeytinburnu ilçe temsilciliği konusunda  ÇETİNER RADYO TELEVİZYON GAZETECİLİK YAYINCILIK SAN.TİC. A.Ş.  adına Hüseyin Çetiner ile protokolümüzü imzaladık. Ben bu imzanın hayırlara vesile olacağını düşünüyorum.Sürecin hem ÇETİNER A.Ş. için hem de SABAH için hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.   

Abone Olmak İçin :0212- 415 82 05 nolu Telefondan Kaydınızı Funda Yaşar Erdoğdu'ya yaptırmanız yeterli olacaktır. Arayın Gazeteniz her gün ayağınıza gelsin...

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim