Özkul iddialı hedef 1 Milyon üye...

istanbul Times Gazetesi Okur temsilcisi Özcan Özkul başkanlığında oluşturulan "istanbul Times Face Book" sayfası her gün yeni üyelerle gücüne güç katıyor.

İstanbul Timees Haber Merkezi

Özcan Özkul
yaptığı açıklama'da şunları söyledi " Günümüzde diğital ortamın önemi her geçen gün artıyor. Yakın arkadaşım olan İstanbul Times Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner bey dünya çapında ses getirecek ve marka değeri çok yüksek olan istanbul Times isminin tescil hakkını alarak bundan 4.5 yıl önce Haber portalı ve gazete ile medya sektörüne iyi bir giriş yaptı. Geçen süre zarfında bu marka tanınır ve bilinir halde geldi.
 
İstanbul Times Gazetesi ve www.istanbultimes.com.tr haber portalı o kadar güzel işlere imza attıki bir okur ve takipçi olarak bu başarıdan çok etkilendim.
Yapılan bu yararlı ve güzel çalışmalar'da benimde katkım olsun istedim.

Sayın Çetiner ile yaptığımız görüşmelerde İstanbul Times'ta okur temsilcisi olmamı istediler. Bende  bu çorbada tuzum olsun istediğim için teklifi kabul ettim. Bir süre sonra sanal alemin çok büyük ve etkili bir mecra olduğuna inandığım için "
İstanbultimes Face bokk "sayfası açarak okurları bir arada toplamak istedik. Çok kısa bir süre önce oluşturduğumuz sayfamızda üye kayıtlarımız hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

Tüm okurlarımızı sayfamıza üye olmaya davet ediyoruz şeklinde konuşan Özcan Özkul hedeflerinin uzun sürede tam 1 Milyın üye olduğunu vurgulayarak çalışmamızda desteklerini bizden esirgemeyen gazetenin kurucusu sayın Hüseyin Çetiner ve gazete yönetimine teşekkür efderim dedi.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim