İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, rütin olarak belediyelere yapılan ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler çerçevesinde Çetiner, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman’ı makamında ziyaret etti.

ISTANBUL TIMES/ÖZEL HABER

İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, rütin olarak belediyelere yapılan ziyaretlerini sürdürüyor.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyaretler çerçevesinde Çetiner, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir açıklamada bulunan İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, “29 Mart Yerel Seçimler sonrasında yeni seçilen ve mevcut devam eden Belediye Başkanlarını gazete olarak ziyarette bulunuyoruz. İstanbul Genelinde yayım yapan Gazetemiz İstanbul Times, Zeytinburnu ve Başakşehir olmak üzere üç tane gazete çıkarmaktadır. Belediye sorunlarına ve faaliyetlerine yer veren gazetemiz Güngören’deki sorunlarla da yakından ilgilenmektedir. Bu kapsamda görevinizde başarılar dilerim” dedi.

SİZİN GÖREVİNİZ YAZMAK, BİZİM İSE ÇÖZMEK

Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman ise, “Gazetenizi yakından takip ediyorum. İstanbul’da yerel gündemi takip etmek ve yerel nabzı tutmak zordur. Ama ekip olarak siz bunu iyi bir şekilde başarıyorsunuz. Yayıncılık hayatınızda başarılar dilerim. Güngören ile ilgili sorunları yazmanız gayet güzel. Bizlerde sizleri takip ederek sorunları çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim