İstanbul Kent Gazeteciliğinde Çığır açtık 

Kuruculuğunu ve imtiyaz sahipliğini Hüseyin Çetiner'in yaptığı İstanbul Times Gazetesi bugün yaptığı baskısında 100.000 Traj yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber


Çıktığı günden bu yana ilkeli yayıncılık yaparak ön plana çıkan İstanbul Times  Gazetesi her geçen gün trajını artırarak İstanbul'da kent gazeteciliğinde bir numaraya oturdu.

Hüseyin Çetiner bugün yapılan 100.000 bin trajlık baskı için hayatının en önemli günü olduğunu ifade ederek yerel gazetecilikte bugüne kadar ilk kez bu kadar yüksek trajlı bir baskı yaptıldığını ifade ederek bu başarılarının reklam verenlerine ve okurlarına ait olduğunu belirterek çok mutlu olduklarını söyledi.

Reklam verenlerimiz ve okuelarımızın desteğini bekliyoruz

Başarılarının bireysel olmadığını ifade eden Çetiner ne iş yaparsanız yapın eğer işinizi seviyorsanız mutlaka başarılı olursunuz dedi. Kendilerinin de gazeteciliği ve yayıncılığı seven bir aileden geldiğini belirten Hüseyin Çetiner okrularımızın ve reklam verenlerimizin destek vermesi halinde 16 milyon nüfüsü olan İstanbul'da daha yüksek trajların mümkün olduğunu söyledi.

Konuşmasını kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek bu başarı bizim değil okurlarımızın ve reklam verenlerimzindir dedi.


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 1 Nisan 2012 :::)))
Editör: TE Bilisim