Genel Yayın Yönetmenliğinde Bayrak Değişimi

İki Yıldır Gazetemizin genel yayın Yönetmenliğini başarılı bir şekilde yapan Maskut Konyar genç emektarlara yer açmak adına kendi isteği ile görevinden istifa etti. Yerine çok kısa bir süre içinde yeni bir genel yayın yönetmeni atanacak. “Konyar İstanbul Times artık bir marka. Her ne kadar resmi olarak genel yayın yönetmeni olarak görevimden istifa etmişsem de her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Gazetemizin Kurucu Genel Yayın Yönetmeni Ferdi Türk İstanbul Times çıtası en yüksekte dedi

6 Şubat 2008’de ilk sayısı okuru ile buluşan İstanbul Times Gazetesinin Kurucu Genel yayın Yönetmeni olan Ferdi Türk şunları söyledi ”İstanbul Times Gazetesi tam 10 yıldır düzenli olarak okuru ile buluşan bir yayın organı olmakla rüştünü ispatlamıştır. 2013 yılında yayın hayatına başlayan www.istanbultimes.tv’nin de bugün 4.yılını kutluyoruz.

16 Nisan Referandumu öncesi İstanbul’un 37 ilçesinde yapmış olduğunuz sokak söyleşileri ile gurur duyduk. Benim tahminlerime göre en az 120 milyon kişiye ”Yarın Referandum Sandığı Önünüze Gelirse Cevabınız Evet mi Hayır mı Olacak Neden ? sorusuna aldığınız müthiş cevaplar sizi sokak röportajları alanında zirveye taşıdı.

Gittiğim her yerde videolarınızın izlenmesini görmek bu yayın kuruluşunun ilk genel yayın yöneteni olmak bana müthiş keyif veriyor. Bu tür bir başarı daha sizi tartışmasız bir şekilde ulusal ve yerel medyada zirveye taşıyacaktır” dedi.

İstanbul Times Tv da daha önce hayatın içinde programını yapan Elif Günay ise “bugün basın alanında sarı basın kartı sahibi bir gazeteci isem bunda İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in emekleri inkar edilemez” dedi.

Çağla Pekgüleç ise şunları söyledi “Henüz Liseyi yeni bitirdiğim bir anda 18 yaşında iken Haluk Ündeğer Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenim olan Ferhat Ağca hocam beni İstanbul Times Gazetesine getirdi. Ferdi Türk’ün, Maksut Konyar’ın,Erhan Şahin’in ve tabi ki de bana imkan sunan yayın grubumuzun imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’ in bir öğretmen edası ile bana yaptığı katkıları anmadan geçemeyeceğim. Sokak söyleşilerinde çok iyi bir yerdeyiz. Amacım devlet büyükleri, sosyologlar, ve karar verici herkes acaba İstanbul Times Tv Özel You tube kanalı ve grubun diğer yayın mecraları bu konuda ne tür bir sokak söyleşi yapmış diyerek sürekli bizi takip ettiklerini temin etmek için canla başla çalışmayı kendime vazife edindim” dedi.

Müzeyyen Kurt ise şunları söyledi “Bugün burada bir araya gelen arkadaşlar içinde en yeni olan kişi benim. İstanbul Times Gazetesi ve Tv de çok şey öğrendim ve öğreneceğim. Hayatın içinde programını severek yapıyorum. Hüseyin Çetiner bey ile aynı zamanda Geleceğim Zeytinburnu Platformu’nda beraber Zeytinburnu için çalışıyoruz. Tarafsız ilkeli ve dürüst yayıncılık adına gücümün yettiği kadar İstanbul’un 39 ilçesinde bir birinden renkli ve güzel programlara imza atmaya gayet ediyorum. Bugün bize Ehl-iCiğer’de nefis ciğer ikramı yapan Hüseyin Çetiner’e teşekkür ederim” dedi.

Başarılı Kameraman ve muhabir Erhan Şahin ise olmak istediği yerde olduğunu ifade ederek İstanbul Times’te özgür ve keyifli bir şekilde çalışıyorum. Çok yakında sarı basın kartımızı bekliyoruz. Maksut Konyar’dan,Ferdi Türk’ten ve diğer arkadaşlarımdan çok şey öğrendim. Hüseyin Çetiner bey ise bize her zaman kol kanaat geriyor. İstanbul Times yayın grubu çok yakında başarısına başarı katacaktır” dedi.

Hüseyin Çetiner bu başarı hepimizin ortak değeridir dedi

İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv başta olmak üzere yayın grubunun diğer markalarını kuran Sarı basın kart sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ise şunları söyledi “Emek kutsal bir değerdir. Hiç bir zaman bu yayın grubuna emeği geçen hiçbir arkadaşımın emeğini unutmadım. Bugün burada çok az sayıda eski ve yeni arkadaşımızın vakti müsaitti. Onlarla yemekli istişare toplantısında olduk. Bugün aramızda, Maksut Konyar, Ferdi Türk, Çağla Pekgüleç, Erhan Şahin, Elif Günay ve Müzeyyen Kurt vardı. Eski mesai arkadaşımız Ömer Adıyaman, Semih Deniz, Nurşen Örnek, şu an emektarımız olan Hekimoğlu Süleyman Özcan, Müslüm Aktürk, Adnan Saygılı arkadaşlarımızda başka programları nedeni ile aramızda olmadılar. Biz kendimize Allah işini doğru yapanı sever Ayet-i kerimesini örnek aldık. Peygamber efendimiz de bir Hadis-i şerifine bir günü diğer gününe eşit olan ziyandadır der. İşte hayatımızı bu ayet ve hadis-e göre tanzim etmek adına elimizden geleni yapıyoruz. İstanbul Times dünyada bir numara olana kadar mücadeleye devam edecektir. Bu azim ve kararlığımız bu şekilde devam edecektir. Gazetemizin 10.Televizyonumuzun ise 4.yılın münasebeti ile yemeğimize icabet eden ve edemeyen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim