İGDAŞ İstanbul’un tüm ilçelerinde doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımını anlatırken sunduğu veriler, temiz hava solumaya başladığımızı gözler önüne serdi.

Star gazetesinden Şenol Baştakar'ın haberine göre, İstanbul’daki temiz hava verilerinin Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği yıllık sınır değerlerinin çok altında kaldığı ortaya çıktı. Yani İstanbullular, Londra, Paris ve Amsterdam’da yaşayanlardan daha temiz hava solumaya başladı.

İGDAŞ SEMİNERLER DÜZENLİYOR

4 milyonu aşkın aboneye hizmet veren İGDAŞ İstanbul’un tüm ilçelerinde doğalgazı güvenli ve tasarruflu kullanıma yönelik ücretsiz halk seminerleri düzenliyor. Şimdiye kadar 13 ilçede gerçekleştirilen seminerler aralıksız devam ediyor. Seminerlerde yapılan bilgilendirmenin ardından vatandaşlardan gelen sorular da uzmanlar tarafından cevaplandırılıyor .

ÖNCELİK GÜVENLİ KULLANIM

İstanbul’da 5 milyon aboneyi hedefleyen İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, güvenli doğalgaz kullanımının en önemli öncelikleri olduğunu belirtti. Aslan, “Bizim için abonelerimizin can ve mal güvenliği önemlidir. Diğer yakıtlarda olduğu gibi doğalgaz kullanımında da bilgi eksikliği ve ihmal sebebiyle bazen üzücü olaylar yaşanmaktadır. Bu sebeple bir çalışma başlattık” dedi.
Editör: TE Bilisim