Kaza, saat 05.20 sıralarında Maslak , TEM Otoyolu girişi Çöp Yolu mevkisinde meydana geldi. İçinde 40'a yakın yolcu bulunan Edip Savaş yönetimindeki yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak yan yattı. 2 yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Aralarında kadın ve çocukların da olduğu çok sayıda yolcu da yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, kurtarıcı vinç, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılardan bazıları ayakta tedavi gördü. Durumu ağır olan yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otobüsün altında kalan bazı yolcular ise itfaiye ekipleri tarafından uzun süren çalışmalar sonucu çıkarılabildi. İtfaiye ekipleri, devrilen otobüsü kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Şişli’de, şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kaza da olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetlerin daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

Kaza sebebiyle Büyükdere Caddesi Maslak istikametinde trafik sıkışıklığı oluştu. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor... 
Editör: TE Bilisim