Garanti Bankası, Ulaştırma Bakanlığı'nın izni ve desteğiyle düzenlediği kampanya kapsamında, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçiş yapmasını sağlayacak.

17 Nisan'da, İstanbul'un birçok yerinde dolaşacak Bonus arabaları ve bandolarının yanı sıra, Boğazda yer alacak dev ışıklı balonlarla, bayram havası yaratılacak. Bonus'un İstanbul'dan başlayacak 10. yıl kutlamaları, yıl içinde tüm Türkiye'ye yayılacak.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ''bedavası en bol kredi kartı'' söylemiyle yola çıkan Bonus'un, düzenlediği kampanyalarla 10 yılda 2 milyar liranın üzerinde bonus kazandırdığını belirtti.

Sezgin, şunları kaydetti: ''Bonus'un 10. doğum günü için ise çok özel bir kampanya yapmak istedik. Gerçek bir tüketici markası olan Bonus'un, doğum gününü herkesle beraber kutlamasının anlamlı olduğunu düşündük. Zaten Bonus'un ruhunda da kazandırmak ve paylaşım var. Türkiye'de bugüne kadar sadece devletin yaptığı bir çalışmayı, ilk kez biz gerçekleştiriyoruz. 17 Nisan'da köprü geçişleri, bayramlarda olduğu gibi, bedava olacak. Bu özel kampanyayla doğum günümüzü önce İstanbullularla ardından da yapacağımız sürprizlerle tüm Türkiye ile birlikte, bir bayram havasında kutlayacağız.'
Editör: TE Bilisim