Türkiye’nin her köşesinden insanlar taşı toprağı altındır diyerek İstanbul’a göç etmektedir. Taşı toprağı altın olmasa da İstanbul ciddi manada iş imkanının bulunduğu bir ilimizdir. Anadolu ve Avrupa olarak iki yakaya ayrılmış olan şehrin her yakasında farklı alanlarda iş bulmak mümkündür. Ülkemizin bazı şehirlerinde işten ayrılan kişinin tekrar iş bulması kentteki olanakların sınırlı olmasından dolayı imkansızken İstanbul’da durum farklıdır. Çalışmak isteyen her kişi için muhakkak bir pozisyon bulunmaktadır. Boğazların bulunması sadece yurt içiyle değil yurt dışıyla yapılan ticareti de kolaylaştırdığından eleman ihtiyacı fazla olmaktadır. Türkiye’nin en büyük kenti olarak bilinen İstanbul iş ilanları eğitimden ticarete, bilişimden tekstile birçok alanı kapsamaktadır. Ülkemizin ekonomisinde önemli bir yer edinmiş olan İstanbul ithalattan ihracata her alanda büyük paya sahiptir.

İstanbul Avrupa Yakasındaki Elemanonline İş İlanları

İstanbul’un sanayi, eğitim, bilişim, sağlık ve ticaret bakımından daha gelişmiş olan Avrupa yakasında bu ve benzer alanlarda iş imkanları daha fazladır. Elemaonline iş ilanları sitesinde ciddi oranda iş ilanlarını olduğu görülecektir. Nerede olursa olsun eğitim alanındaki ihtiyaç hiç bitmemektedir. İstanbul Avrupa yakası iş ilanları içerisinde de eğitim alanları ilk sırada yer almaktadır. Elemanonline iş ilanları sitesindeki güncel rakamlara bakıldığında;

  • Eğitim alanında 1114 adet
  • Tekstil alanında 814 adet
  • Muhasebe finans 833 adet
  • Pazarlama satış alanında 500 adet
  • Gıda kategorisinde 424 adet
  • Bilişim Teknoloji kategorisinde 379 adet
  • Diğer alanlarda 703 adet olmak üzere toplamda 4767 adet iş ilanı bulunmaktadır.

Güncel olan bu rakamlar her geçen gün değişmektedir. Yüksek firma üyeliğine sahip olan elemanonline sitesindeki iş ilanlarının fazla olması adayların iş bulmalarını kolaylaştırmaktadır.

İstanbul Anadolu Yakasındaki Elemanonline İş İlanları

Ülkemizden ve dünyanın farklı noktalarından gelen kişilere iş imkanı sunan ülkemizin merkezi durumundaki İstanbul’da her sektörden iş imkanları bulunmaktadır. Anadolu yakası iş ilanları dolayısıyla her sektörden kişi şehri değiştirerek İstanbul’a gelmektedir. Anadolu yakasının her semti olanaklar bakımından zengin iken Kartal, Kadıköy, Pendik, Ataşehir, Maltepe daha fazla imkan sunmaktadır. Ülkemizin ve dünyanın önde gelen tekstil, otomotiv, elektrik elektronik, sağlık, bilişim gibi firmaların merkezlerinin İstanbul’da olmasından dolayı hemen hemen her pozisyondaki kişiler için iş pozisyonu bulmak mümkündür. Özel okullarda öğretmen, çağrı merkezlerinde müşteri temsilciliği, bilişim uzmanı, asistan, sağlık kurumunda hemşire, doktor, muhasebeci, kafe çalışanı, tekstil işçisi, mühendis gibi pozisyonlarda iş ilanlarına elemanonline sitesinden ulaşılabilir.

İstanbul İş Olanaklarına En Kolay Elemanonline İle Ulaşılır

Metropol bir şehir olmasından ve ülkemizin merkezi konumunda olmasından dolayı İstanbul iş cenneti bir şehirdir. Bir işten çıkan veya çıkarılan bir kişi hemen ardından başka bir iş bulabilme şansına sahiptir. İdeal iş seçeneklerinin de bulunduğu şehirdeki iş ilanlarından istenilen pozisyonları ayırmak için elemanonline sitesinin filtreleme sistemi bulunmaktadır. Filtreleme sayesinde kişi sadece idealindeki ilanları ayırabilmektedir. Dünyanın en gelişmiş şehirleri arasındaki İstanbul’da sunulan iş imkanları ülkenin ekonomisine de katkıda bulunmaktadır. Elemanonline sitesi iş arayanlara İstanbul’da tam zamanlı, part time, freelance, staj ve dönemsel çalışma şekillerine göre binlerce iş olanakları sağlamaktadır.

Editör: TE Bilisim