Yazılarımı ve haberlerimizi takip edenler İstanbul'un 39 ilçesinde CHP ve Ak Parti 'li başkanlar içinde BAS PARAYI AL İMARI Türünden para gelsin nereden gelirse gelsin mantığı ile hareket eden çok sayıda İstanbul ilçe Belediye başkanı olduğunu defalarca yazmıştım.

Hatta Bakırköy Belediye başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu bir süre önce Yunus Emre Kültür merkezinde yapılan bir seminerde, Esenyurt her gün ... bina için imar verirken Bakırköy'de sayı çok daha düşük diyerek kendisininde neden daha çok mar veremediğine hayıflamıştı.

Birşehremeni yani beni başkanı yönettiği halkın sağlığını,ulaşımını, çevre düzeni,yeşil alanını,parkını düşünmesi gerekirken sadece harç ve vergi alacak diye yüksek imar ve uygunsuz yerlere izin vermesi ne korkunç bir olaydır düşünün lütfen.

İstanbul'un Irzına geçenler yargılanmalıdır

Şu an Basın Ekespres'e, (Bağcılar,Küçükçekmece,Bahçelievler)Başakşehir'e, Bakırköy'e,Zeytinburnu'na, Esenyur'a kanunlara ve imar mevzuatına uydurulan ama ETİK KURALLARA Uymayan sayısız bina için eleştirel haber yaptık. İçlerinde 10 tane dava açıp kaybeden buna rağmen YARGITAY' kadar götüren proje sahibi de var.Sen kim oluyorsun ki bizim gibi devasa bir şirketi eleşitiriyorsun diyerek bizi ezmeye çalışan da.

Bunlara bir şey demem de asıl bu yapılan binalardan dolay sağlıkları,ulaşımları ve yaşamları olumsuz yönde etkilenen VATANDAŞLAR'dan bana hakkımızı savunuyorsun davanıza gelip manevi destek olalım diyen tekbir kimse çıkmamasına reğmen ben doğru bildiğimden vaz geçmedim.

Bu duruma üzülmediniz mi derseniz cevabım elbetteki üzlüdüm. Ama tek kaldım diye inandığım davamdan vaz geçecek değilim.

Bakırköy'ün Ataköy semtinde KIYI Kanununa muhalafet ederek UCUBE binalar yapan KUZU GRUOP 'un SEA PEARL projesini bilimsel veriler ışığında haber yaptığımız için hakkımızda baş vurmadıkları yargı merci kalmadı.

Şu an en son başvurdukları yargı yerel mahkemelerde açtıkları Maddi Tazminat davalarının RED edilmemsi gerektiği ile alakalı Üst mahkeme olan Yargıtay'da davamız devam ediyor.

Müteahitlerin bina yapıp para kazanmalarına karşı değilim.Ama Doğu Roma'nın 1.120 yıl,osmanlı'nın 479 yıl Türkiye Cumhureyetin de bir cente muhtaç olduğu dönemde bile 85 yıldır imara açmadığı ATAKÖY sahilinde tarihi Baruthanenin yanında 30 katlı HYAT REGENCY otele imar verilmesine ses çıkarmayan bir belediye REİSİNİ görevden almak yetmez.Halkın haklarını savunmadığı için mutlaka yargılanmalıdırlar. TOKİ,EMLAK konutun dahli varsa ki var onlarda yargılanmalıdır.

Bu konuda daha çok yazı yazabilirim ama merak edenler önceki makalalerime bakabilirler. Ayrıca İstanbul'un KİBİR KULELERİ 1ve 2 çekimlerimizi de izlemeleri mümkün.

Akıl için yol bir Eylül 2009'dan bu yana Uygunsuz yerlere bina yapanları ve daha çokta yaptıranları eleştiri konusu yaptım. Bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul' a İHANET ETTİK diyerek haklılığımı ortaya koydu.

Yine E-te seyahat ederken baktım her taraf beton. Bakırköy Osmaniye Mezarlığı hizasına gelince baktım bir orası yeşil. Tabi hemen haber yaptım "Ölüler Daha Çevreci" diye. Doğru yazmak bu olsa gerek ye Erdoğan bir kaç hafta öncede İstanbul'de yeşil görmek için mezarlıklara bakmak gere dierek benim bir sana önce yaptığım haberi teyit etti.

Ahanda buraya yazdım: İstanbul'ın Irzına geçen imarara ses çıkarmayan bütün belediye başkanları yargılanmalı.

2003'den sonra İstanbul'da yapılan 20-30 veya 39 katlı binalar ve sahillere ve dere yataklarına yapılan bütün yapılar yıkılmalıdır.Bir kaç dönem sonra siyasetçiler oy isterken bana oy verirseniz şu yapıyı veya bu yapıyı yıkacağım diyecekler.

Acilen görevden alınıp ve yargılanması gereken İstanbul İlçe Belediye başkanları :

1-Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bület Kerimoğlu

Göz Yumduğu Projelerden bir kaçı :

A-Kuzu İnşaat'ın Sea Pearl Projesi için direnmemesi

B-Sümerbank'ın yerine yapılan Prova 34 İçin Direnmemesi ve caminin yıkılıp üstüne Hilton Oteli yapılmasına sesiz kalması

C- Ataköy sahlinde Kıyı kaununa muhalefet edilerek yapılan OTEL ve diğer yapılara sesiz kalması ve diğer uyg unsuzimarlar için yargılanmalıdır. (Eski başkan Ateş Ünal Ünal Erzen'de Marmara

Forum İçin yargılanmalıdır)

2-Bahçelievler Belediye başkanı Osman Develioğlu

A-Karat 34 Basın Ekspres sel sularının denize döküldüğü yerde 472 konutluk projeye ve dere yatağında yer alan basın Ekspresteki diğer yapılara izin vermesinden dolayı...

B-E 5'in yanıbaşında MEMORİAL Park Hastanesine izin verilmesi ve diğer yapılara izin vermesi ...

3-Avcılar Belediye başkanı Handan Toprak Benli

Bir çok ihaleye yolsuzlk karıştırdığı ve uygunsuz imarar için araştırlmalıdır.

4-Küçükçekmece belediye Başkanı Temel Karadeniz

Küçükçekmece Gölü Kıyısı Mahvoldu...Basın Ekspres Küçükçekmece kısmı mahvoldu... birisi bunun hesabını vermesi gerekir ister bir önceki başkan olsun isterse yenisi olsun mutlak surette kimin zamanında bu uygunsuz yerlere imar verilmişse bedelini ödemeleri gerekir.

5-Arnavutköy Belediye Başkanı  Ahmet Haşim Baltacı 


6-Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar
 
7-Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu 
 
8-Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can 
 
9-Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen 

...ve ilçesinde akla ve mantığı uygun olmayan imar verip ilçesini yaşanmaz hale getiren kaç tane belediye başkanı varsa hemen görevden alınmalıdır ve hakkında soruşturma başlatılmalıdır.

yazacak daha çok şey var ama bu kadarı kafi deyip yazımı burada noktalıyorum.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner  -15 Aralık 2017

Editör: TE Bilisim