İstanbul Zeytinburnu metrobüs durağında bulunan üst geçidi bugünler de kullanmak isteyen yolcular büyük bir şokla karşılaşıyor.


ÜST GEÇİTTE NELER OLUYOR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu metrobüs durağında yeni bir üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Ancak bu çalışmalar mevcut durumdaki üst geçidi olumsuz etkiledi. Dün yeni üst geçit çalışmaları yüzünden eski geçidin hem girişi tek şeride düşürüldü, hem de Merter tarafından gelen yayalar burayı kullanmaya yönlendirildi.

VE BEKLENEN OLDU; BİR KİŞİYE OTOMOBİL ÇARPTI

Öte yandan dün akşam Zeytinburnu metrobüs durağından D-100'ü kullanarak karşıya geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Sürücü kaçarken yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BUGÜN DURAK TAMAMEN KAPATILDI

Bu arada dün izdihamın yaşandığı Zeytinburnu Metrobüs Durağı, üst geçit çalışması nedeniyle kapatıldı. Durağın merdivenlerine çekilen sac bariyerin üzerine bir duyuru panosu konuldu. Panoda üst geçit çalışması nedeniyle Zeytinburnu Metrobüs durağının bir süre kapatıldığı yazıyor. Duyuruda yolcuların Merter, İncirli veya Cevizlibağ istasyonlarını kullanması istendi.

"DUYURU YAPILMADAN DURAK MI KAPATILIR!"

VATANDAŞ: Merhabalar. Bugün bir önceki gün de olduğu gibi halka bir bildiri, duyuru yapmadan Zeytinburnu metrobüs durağını iptal edip tüm yoğunluğu Cevizlibağ durağına sevk etmişler.

İstanbul'da yaşıyorsanız siz kendiniz değerlendirin. Cevizlibağ normalde çok yoğun bir lokasyon, insanların eve dönüşlerini düşünemiyorum.
İyi günler.

DÜN YAŞANANLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONA TIKLAYIN

İstanbullular E-5'te yolu kesti

"DEVLETİMİZ BİZE ÜST GEÇİT KULLANDIRMIYOR"

VATANDAŞ: İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı. Yetkililer bir insana araba çarptığı zaman mı bir çare bulacaklar, insan hayatı bu kadar ucuz mu? İki gündür işimize geç kalıyoruz. Bu sabahta yine aynı sorun vardı. Merter metrobüs durağından da millet E-5'ten karşıya geçiyordu.

Çok öncelerden milletimiz üst geçit kullanmazdı. Şimdi ise devletimiz bize üst geçit kullandırmıyor. Bu sorun yüzünden E-5 trafiği de aksamaktadır. Köprü olmadığı için trafik polisi E-5'ten arabaları durdurarak karşıya geçiriyor insanları...

"GÜMRÜKTEN GEÇİYORUZ SANKİ!"

VATANDAŞ: Merter'de metrobüs üst geçit çilesi! Gümrükten geçiyoruz sanki!.. Şu attığım fotoğrafa bakar mısınız... 2016 yılında Türkiye'nin en gelişmiş şehrinde İstanbul'da son durum işte bu...

"İNSANIN HAYATININ YOK SAYILDIĞI YER"

VATANDAŞ: Merhabalar bunu yayınlarsanız sevinirim. İnsanın hayatının yok sayıldığı yer Zeytinburnu metrobüs durağı... Daha yapımı tamamlanmadan yaya yolunun kapatılıp tek geçiş yapılan köprüye insanların hayatını hiçe saymaya devam eden bir düzen.

Burada karşıya geçebilmek için yayalar akan E-5 yolunu kullanmak zorunda kaldı...

"METROBÜS ŞÖFORU '40 GÜN BÖYLE OLACAK' DİYOR! BÖYLE BİR SKANDAL, BÖYLE BİR REZALET OLABİLİR Mİ?”

OKUYUCU: Her sabah olduğu gibi işime gitmek üzere Merter'de metrobüsten indim. Ancak metrelerce bir kuyruk gördüm. Meğer Zeytinburnu metrobüs durağı kapanmış ve bununla ilgili 100'lerce insanın bilgisi yok. Çoğu kişi Zeytinburnu'ndan Merter'e yürümek zorunda kaldı. Yarım saat sırada bekledik metrobüs merdivenlerinden inmek için.

Metrobüse binmekte ayrı bir problem. Hem bununla ilgili bir bilgilendirme, anons yok hem de metrobüs sayısı yetersiz ve dolu. İnsanların çoğu ben de dahil işe geç kaldık. Bunu neden söylemediniz diye metrobüs şöforüne sorduğumuzda, '40 gün böyle olacak' diyor. 40 gün bunca insan nasıl işine gidecek merak konusu. Böyle bir skandal, böyle bir rezalet olabilir mi!!!

Editör: TE Bilisim