Yenibosna'da önceki gün meydana gelen olayda, iddiaya göre, eski nişanlısından şiddet gören genç kadın, kurtulmak için hızla balkona koştu. Balkondan aşağıya sarkan kadın, "Beni öldürecek, yardım edin" diye bağırmaya başladı.

NİŞANLISINDAN KAÇIP BALKONA ÇIKTI

Bu sırada mahallede bulunan vatandaşlar, polis çağırmaya çalışırken, yan dairede oturan bir kişi hemen balkona çıktı. Kadını kurtarmaya çalışan şahıs, elini uzatarak balkondan diğer balkona genç kadını çekti. Yüreklerin ağızlara geldiği anları ise bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

"BENİ ÖLDÜRECEK, POLİS ÇAĞIRIN"

Görüntülerde genç kadın, balkondan sarkarak, "Beni öldürecek" diye bağırıyor. Ardından komşusu balkona çıkarak, kadına elini uzatıyor. Genç kadın komşusunun yardımıyla balkondan balkona geçerken, bir vatandaş da "Polis çağırın" diye bağırıyor.

İstanbul'da eski nişanlısından kaçan kadın balkona çıktı

"SİLAHI BAŞIMA DAYADI, BENİ YERE FIRLATTI"

Komşusunun yardımıyla evinin balkondan diğer balkona geçerek kurtulan Büşra isimli genç kadın yaşadıklarını anlattı:

"Beni bu hale eski nişanlım getirdi. Kendisine ayrılmak istediğimi defalarca söyledim. Kabul etmedi, namus meselesi haline getirdi. Daha önce bir çok kez darp edildim. Karakola gittim delilim yoktu. Bu kez delil var fakat canımı zor kurtardım. Polise gitmem umurunda bile değildi. Her gün beni taciz ediyor, binadaki insanlara rezil ediyordu. Kötü yolda olduğumu söyleyip beni burada barındırmak istemiyordu. Üzerimi giyindim arkadaşlarımla dışarıya çıkacaktım. Zillere basmış dış kapıyı açtırmış. Kapıyı açtım içeriye silahla girdi. Silahı başıma dayadı. Beni yere fırlattı. Silahla kafama vurunca bayılmışım.

İstanbul'da eski nişanlısından kaçan kadın balkona çıktı

3 SAAT BOYUNCA İŞKENCE ALTINDAYDIM

Bütün işkence aletlerini yanına getirmiş. İp getirmiş, silah getirmiş, şok aleti getirmiş. Ben burada 3 saat boyunca işkence altındaydım. Ben ayılıyorum o beni dövüyor. Balkona doğru gittim. Kafaya koymuş seni öldüreceğim diyor. 'Su verir misin' dedim. Su veriyordu tam o esnada balkona geçtim. Düşerek ölmeye razı geldim, silahla ölmektense. O esnada yan komşum beni tuttu yan tarafa çekti. Komşum sayesinde benim hayatım kurtuldu. O beni tutmasaydı ben o gün ölecektim. Telefonumu gasp etti, birikmiş param vardı onu da aldı götürdü.

ŞİKAYETTE BULUNDUM AMA BEN BURADAN DIŞARI ÇIKARSAM BENİ ÖLDÜRECEK

Şikayette bulundum fakat saldılar onu. Bir koruma filan yok. Ben buradan dışarıya çıkarsam beni öldürecek. Gene aynısını yaşamayacağım ne malum. Defalarca bunu yaptı. Bu sefer öleceğim. Ne yapacağımı bilemiyorum"

İstanbul'da eski nişanlısından kaçan kadın balkona çıktı

Editör: TE Bilisim