İstanbul Color Fotoğrafçılık üçüncü şubesinin açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt’lu esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
İstanbul Times Haber Merkezi

Ufuk Aslan “ Üçüncü şubemizin heyecanını yaşıyoruz”

 

İstanbul Color Fotoğrafçılık işletme sahibi Ufuk Aslan üçüncü şubelerini açmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

 

Ufuk Aslan “İstanbul Color Fotoğrafçılık olarak Esenyurt’ta yıllardır hizmet vermekteyiz. Bugünde Es Kule AVM’ de üçüncü şubemizi dostlarımız ile birlikte açmanın heyecanı içindeyim.

 

Her alanda büyük gelişmeler gösteren ve önemli markaların tercih ettiği Esenyurt’ta bizde Fotoğraf ve Kamera hizmetleri ile bu güzel alış veriş merkezinde halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Üçüncü şubemizin açılışına katılan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Süleymanoğlu “ İşletmeler Esenyurt’u tercih ediyor”

 

İşletme sahibi Ufuk Aslan ardından konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çocuklar ile açılış kurdelesini kesti.

 

Süleymanoğlu “ Uzun yıllardır Esenyurt’ta esnaflık yapan İstanbul Color Fotoğrafçılık üçüncü şubesi ile yine Esenyurt Es Kule AVM’de hizmet verecektir.

 

Son yıllarda Esenyurt’ta büyük gelişmeler ve istihdam alanlarının oluştuğunu hepimiz görmekteyiz. Her gün yeni bir işletmenin ilçemizde açılması yapılan hizmetlerin göstergesidir.

 

Çünkü eğitim, sağlık, altyapı, sosyal ve kültürel alanda projelerin hayata geçmesi ile işletme sahipleri de Esenyurt’u tercih etmektedir. Bugün Esenyurt’ta yıllarca esnaflık yapan İstanbul Color Fotoğrafçılık yeni şubesi ile hizmet vermeye başlayacak. Esenyurt halkımıza hayırlı olsun ve bu güzel işletmeye Allah bol kazançlar versin diliyorum” dedi.

 

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu konuşması ardından çocuklar ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

 

 

Editör: TE Bilisim