İSRAİL'in EZBERİ BOZULUYOR

Kurulduğu 1948 yılından bu yana işlediği hiçbir cinayetin hesabını vermedi.

Suriye'den,Ürdün'den,Mısır'dan,Lübnan'dan işgal ettiği topraklarda milyonlarca Filistinliyi göçe zorladı.
Dünyanın gözünün önünde başta Filistinliler olmak üzere binlerce müslüman insanı katletti ve buna devam ediyor.

Hiçbir uluslararası anlaşmaya uymadı.Nükleer silahların azaltılması dahil bu konuyla ilgili hiçbir anlaşmaya imza koymadı.

Yani o bir şımarık oğlan.Amerikan yönetimini arkasına alıp gariban Filistinlileri öldürerek, siyonist egolarını tatmin eden bir hastalıklı zihniyet sürüsü.

Dünyanın bir çok ülkesinde dolar milyarderi Musevi aileler aracılığı ile sapkın Siyonist emellerini gerçekleştirmek için başta bankacılık sektörü olmak üzere verilen krediler üzerinden faiz silahı ile birçok ülkeyi ekonomik anlamda soyup, köleleştiren bir zihniyet.

Bütün dünyada sahip olduğu ekonomik güç sayesinde, insanların günlük yaşamda tükettiği birçok ürüne ait markalarrın sahibi olarak(bu ürünleri kullanan insanlarda kuşatılmışlık hissi yaratarak) elde edilen gelirleri, perde arkasında ne gibi siyonist emeller için kullanıyor tahmin etmek zor değil.

Uluslararası alanda belli başlı görsel ve yazılı medyada onların elinde ve tekelinde.

Dilediği gibi saptırıyor,yönlendiriyor,bazen aba altından sop gösteriyor bazen de düzmece senaryolar ile kendini acındırıyor.

Yani onlara göre İsrail çıkarları için herşey mübahtı ve dünyada hiçbir devlet ve kuruluş onlara karışamıyordu.

Ayrıca Mossad ile korku salıp ,Yahudi diasporasının güçlü lobisi tarafından da kollanıyordu ve kullanmaya da devam ediliyor.

Yani buraya kadar yazdıklarımız İsrail hakkındda bütün dünyada bilinen bir ezberdi.

Ta ki Mavi Marmara saldırısında 9 Türk vatandaşını şehit edene kadar.İlk defa baltayı taşa vurmuştu.

Türkiye tarafından hiç beklemediği kadar diplomatik tepki gördü.Adeta dünyaya rezil edildi.

BM tarafından kınandı.Türkiye tarafından her uluslararası alanda sıkıştırıldı.

'Üzgünüm' dedi olmadı, 'özür dilemeye hazırlanıyorum' dedi olmadı.Çünkü dışişlerini yöneten pavyon fedaisi bakan bozuntusu Liberman istemiyormuş.

Yaşanan bu süreç içinde Türkiye karşısında adeta kıvranıyor.Ama Türkiye bunların nasıl bir katil sürüsü olduğunu ve korkulmaması gerektiğini Başbakanın yaptığı çıkışlar ile tüm dünyaya gösterdi ve bir ilki gerçekleştirerek İsrail elçisini kapının önüne koyarak , o bilinen ezberi bozdu.

Artık onlardan başta Ortadoğu halkları olmak üzere kimse korkmuyor.Mesela örnek olarak Mısır yönetimi her yıl aldığı 1,5 milyar dolar Amerikan yardımı aldığı için İsrail'le ilişkilerde ayak sürür iken, Arap baharını yaşayan yeni Mısır'da halk İsrail büyükelçisini çoktan evine gönderdi bile.

Bence Türkiye'nin izlediği İsrail politikası, Ortadoğuda ki İsrail mezalimi yaşayan halklar için bir umut ışığı oldu.

İnanıyorum ki İsrail mağduru bütün halklar Türkiye'ye bakarak 'bizde yapabiliriz','bu siyonist ve poronayak devletten bu kadar korkmaya gerek yok' diye düşünüyorlardır.

Ve inanıyorum ki Ortadoğunun tüm mazlum halkları özgüvenlerini kazanacak.

Artık çanlar bu coğrafyada ki tüm kötülüklerin anası İsrail için çalıyor.

Saygılarımla

Erdoğan KARAMAN
Editör: TE Bilisim