İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Beylikdüzü Belediyesi ile “Dünya İşitme Engelliler Günü Etkinlikleri” düzenledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı etkinliklerde Başkan Uzun, “Belki bedenimiz engelli olabilir, ancak bu sorunları birlikte aşabiliriz. Asıl önemli olan sevgi engelli olmayalım. Bu durum sadece kendi yaşamımızı değil, herkesin yaşamını etkiler” dedi. Etkinliğe İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, İSEM Müdürü Bekir Köksal da katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi


Madalyalarını Başkan Uzun’un Elinden Aldılar

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkez’inde gerçekleşen etkinlikte işitme engelli bireylerin toplumla kaynaşmalarını sağlamak amaçlandı. Masa Tenisi, Masa Hokeyi, Bilardo, Langırt ve bilgi yarışmalarında hünerlerini sergileyen çocuklar, müsabakalar sonunda çeşitli hediyeler ve madalyalar kazandı. Çocuklar madalyalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un elinden aldılar.

Oğlu İçin Bestelediği Şarkıyı Söyledi

Etkinliklere engelli bir oğlu olan Çılgın Sedat da katıldı. Doğumu sırasında yaşadığı rahatsızlıktan dolayı beyninin dörtte üçünün işlevini gerçekleştiremediği 8 yaşındaki Siraç ile birlikte sahne alan Çılgın Sedat tüm engelliler ve özellikle oğlu için bestelediği şarkıyı söyledi.



Editör: TE Bilisim