Batı Şehir 5 Bin peşin 3 bin taksitle taşsın reklamı ne demek gidip gördük  

Bağcılar ilçe sınırlarında bulunan Batı Şehir Projesinin televizyonlarda yaptığı  5 bin TL peşin 3 bin TL taksitle dairenize taşının  reklamı için satış ofisine giderek bu nasıl bir daire sorumuza 1+ 0 47 metre karelik mekan için 350 Bin TL  fiyat  verildi. 120 Ay taksit yaparsak da  150 Bin TL de Faiz ödersiniz toplamda  500 Bin TL ye mal olur cevabı ile karşılaştık.

İstanbul Times Haber Merkezi


Amerikalı İnşaatçılar fiyatları uçurdu  ama MORGAGE krizi ile fiyatlar dibe vurdu Türkiye de buna doğru  gidiyor

Ford  Otomotivin kurucusu Henry Ford’un yıllar önce dediği “Gereğinden çok kazanç getiren bir iş ziyan eden bir iş kadar çabuk batmaya mahkumdursözünü çok kar eden firmalar düşünsün.www.insaatemlakdunyasi.com haber portalı Başakşehir’de  Mall  Of İstanbul, Zeytinburnu’nda The Veliefendi, Bağcılar’da Batı Şehir,Bakırköy’de Sea Pearl projeleri başta olmak üzere 15 ilçede reklamı olan bir çok proje ile alakalı detaylı bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmada  bütün projelerin fiyatları ile uçtuğunu gösterdi.Örnek olarak Batı Şehir de net 147 Metre karelik bir daire için 120 aylık vadeli  fiyatı için 1.800 BİN TL fiyat istenmesi  neyin nesi oluyor ?

Demedi demeyin bu astronomik fiyatlarla İnşaata kriz kapıda

Yeni yapılan bir çok projenin elimizde daire  kalmadı sözün de bir pazarlama taktiği olduğunu ifade eden uzmanlar büyük projelerin tamamında  çok sayıda  satıl mayan daire  var sözü de dikkate alındığında inşaat sektöründe çok parlak parlak günlerin bizi beklemediğini akıldan çıkarmamak gerek.

Arsa sahipleri ve bu arsalar üzerine inşaat yapan firmalar da ülke gerçeklerini hesaba katarak  fiyat uygulaması yapsınlar. Satılıyor sözüne de kimse aldanmasın . Satılan konutların çoğu banka kredisi ile satılıyor. İstenemeyen bir durum karşısında bankaların  emlakçılar gibi konut satışı yapacakları durumları her an yaşanabilir.

www.insaatemlakdunyasi.com  konut alıcılarının krediye çok güvenmelerini tavsiye ediyor.

Kaynak:İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim