Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM ) tarafından inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla, 28-30 Kasım tarihlerinde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye İnovasyon Haftası"nda, "İnovasyon Liderliği" ödülüne Arçelik A.Ş. layık görüldü. Koç Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. Koç, ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın elinden aldı.
Başbakan Erdoğan, Ali Koç'a ödül verdi Başbakan Erdoğan, Ali Koç'a ödül verdi FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

"İnovasyon Liderliği" ödülünü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Y. Koç; Türkiye'nin patent şampiyonu Arçelik A.Ş.'nin, inovasyonu sadece ürünlerle sınırlandırmadığını, tüm süreçlerde inovatif yaklaşımları hayata geçirdiğini belirterek, "Geçtiğimiz yıl İnovasyon Haftası'nda Arçelik A.Ş. "Türkiye'nin En İnovatif Şirketi"ödülüne layık görüldü. Bu yıl da inovasyon alanındaki istikrarlı çalışmalarımızı "İnovasyon Liderliği" ödülü ile taçlandırıyoruz. Bu değerli ödül, Türkiye'nin en çok Ar-Ge harcaması yapan Topluluğumuz ve Arçelik şirketimizin hayata geçirdiği başarılı inovasyon çalışmalarının gördüğü takdirin somut bir göstergesidir" dedi.

EN GİRİŞİMCİ BANKA ÖDÜLÜ TEB 'İN

İnovasyon Haftası verilen inovasyon ödüllerinde, Ocak 2013'te Girişim Bankacılığı'nı uygulamaya koyan Türk Ekonomi Bankası (TEB),'En Yenilikçi KOBİ ve Girişim Bankacılığı Ödülü'ne layık görüldü.

Bu yıl 25.yıldönümünü kutlayan Türkiye lastik sektörünün önde gelen isimlerinden Brisa, müşterilerine değer katmak amacıyla geliştirdiği, ticari araçlara yerinde bakım ve onarım hizmeti sağlayan mobil servis TIR'ı Mobilfix ile Türkiye İnovasyon Haftası'nda 'Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu' Ödülü'ne değer bulundu.

Turkcell, Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında verilen "İnovasyonda Liderlik" ödüllerinde, "Teknoloji Markası Yaratmada Lider" ödülüne layık görüldü. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı. İletişim ve teknoloji sektöründe en fazla patente sahip olduğu bidirilen Turkcell, 2012'de toplam 82 patent başvurusu yapmıştı.
 
Editör: TE Bilisim