Muhabirin hatırlatması 2 adayı şaşırttı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyareti ilginç anlara sahne oldu. Görüşme sonrasında yapılan açıklamalar sırasında bir muhabir, İmamoğlu'na, ziyarete gelen heyet içerisinde bulunan SP İBB başkan adayı Necdet Gökçınar'ın kendisini tebrik eden ilk rakibi olduğunu hatırlattı. Bu hatırlatma, her iki rakibi de şaşırttı. 

SARAÇHANE / İSTANBUL 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim ve beraberindeki heyeti Saraçhane'deki makam odasında kabul etti. İmamoğlu ve SP heyeti, görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti. İmamoğlu ve Sevim, ziyaretten dolayı karşılıklı memnuniyetlerini dile getirdikten sonra gazetecilerin sorularına geçildi. Bir muhabirin, İmamoğlu'na, ziyarete gelen heyet içerisinde bulunan SP İBB başkan adayı Necdet Gökçınar'ın kendisini tebrik eden ilk rakibi olduğunu hatırlatması, ilginç anların yaşanmasına neden oldu. 

İMAMOĞLU: "MUHABİR KARDEŞİM SÖYLEYİNCE FARK ETTİM"

Bu hatırlatma ile kısa bir şaşkınlık yaşayan İmamoğlu, "Tabii ki çok değerli bir nezaket. Necdet Bey'e de o yönüyle teşekkür etmeyi belki ihmal ettik. Değerli bir duruş. Teşekkür etmek. Rakip de olsanız, başarılar dilemek nezaket olduğu kadar da aslında değerli bir davranış. Yapılması gereken bir şey. Böyle bir ortam toplumu barıştırır, birleştirir. Çok teşekkür ediyorum kendisine" dedi. Gökçınar da şaşkınlığını, "Ekrem Bey'e hayırlı olsun ziyaretine geldik. Rakiplerden ilk gelen olduğumuzu sizin vasıtanızla öğrendik. Nezaket şunu gerektirir: Ben, hepsinin gelmesini beklerdim. Bu bir başlangıç olsun. Ben, kendisine hayırlı işlerde başarılar diliyorum. İnşallah, ülkemiz ve İstanbul için hayırlı olsun" sözleriyle dile getirdi. İmamoğlu, konuklarını yolcularken, Gökçınar'a, "Muhabir kardeşim söyleyince ben de açıkçası fark ettim" dedi. 

Editör: TE Bilisim