Halkın desteği ilk günkü gibi İmamoğlu'nun yanında

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu 31 Mart 2019'da 20 bin küsür oy farkı ile seçildi.

Ak Parti'nin 11 milyon seçmenin olduğu bir yerde bu kadar az oy ile seçim mi kazanılır diyerek kabul etmediği seçim sonuçları bir çok yerde yeniden sayıldı. Aradaki fark ancak  13 bin'e kadar kapandı.

Yapılan sayımlarda fark kapanmayınca Ak Parti İlçelerde Başkan ,Meclis üyeleri ve İBB Meclis üyeleri için seçim yapılmayıp sadece kaybettiği Büyükşehir için seçim kararı aldı.

Seçmen sokak röportajlarımızda bu karar siyasidir diyerek bizlere ilginç benzetmeler yaparak 100 liranın 75 lirası gerçek,25 lirası sahte olabilir mi ?

Dördüz çocuklarımdan 3'ünün bana ait olup birinin olmaması mümkün mü ? 

4 rekattlik namazın 3 rekati kabul 1'i kabul olmamış olabilir mi ?

İşte bunlar gibi sorular ve lginç benzetmeler yaparak 31 Mart seçim sonuçlarını kabul edip halkın iradesine saygı göstrermeyen Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur  ittifakına bu seferde siz 13 bin farkı kabul etmediniz alın size 806.000 Bin fark dedi.

İşte 23 Haziran 2019 tarihinde yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye seçiminden 100 gün  sonra Beyoğlu İstiklal Caddesinde seçmen'e İmamoğlu'nun ilk 100 günü için ne düşündüğünü sorduk..

Videoyu izlemek için tıklayın...

Editör: TE Bilisim