Araştırmacı-yazar Ahmet Almaz'ın yeni kitabı oldukça ses getirecek gibi görünüyor. Kitabın ilk dikkati çeken konusu Vahhabilik. Kitapta bu konu ile ilgili yer alan iddia ise Vahhabiliği Sabetaycı bir ailenin kurduğu ve geliştirdiği yönünde. Kitapta öyle bir belge var ki Irak Genelkurmayı’na göre hiçbir şekilde yayınlanamaz.

TANINMIŞ SİMALARI GÖRECEKSİNİZ

Ayrıca Sabetaycıların aile bağları, gizli simgeler ve ilginç mezar taşları ve fotoğraflar da düşündürücü. Shekhina’da meraklıları çok şaşırtacak, görülmeye değer bir ek de yer alıyor; Fransız televizyoncuların 1992 yılında gizli olarak çektiği ve hiçbir yerde yayınlanmamış bir Sabetaycılık belgeselinin resimli, yorumlu deşifreleri. Yorum verenlerin içinde ülkemizde çok tanınmış simaları da bulacaksınız.

İLK ONE MINUTE

Ülkemizde son bir yıldır gündemden düşmeyen ONE MINUTE olayının bir benzeri… Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu merhum Mustafa Kemal Atatürk’ün Kutsal Topraklarda yaşanan işgal ve zalimlikleri fark edip İngiliz ve Yahudi otoritelere meydan okuma içeren “KANIMIZI DÖKMEYE HAZIRIZ” telgrafının orijinali… Ve daha da şaşıracağınız, hayret edeceğiniz, durup durup düşüneceğiniz birçok detaylar içeriyor Shekhina.

İşte Shekhina’dan çarpıcı başlıklar:

- Sabetay Sevi, Osmanlı Sultanı’nın Huzuruna Çıkmadan Önce Shekhina (Şekina) O’na Gizli Bilgileri Nasıl Söyledi?
- Sabetaycılar Gizli Ayinlerinde Hangi Tevrat Ayetlerini Okuyorlar?
- Hilafet, Hanedan ve Sabetaycılar Arasında Nasıl İlişki Kuruldu?
- Osmanlı’dan Bugüne Uzanan “Gizli El” Osmanlı Darphanesi…
- Sabetaycılar, Türkler ve Hırıstiyanlara Neden Karşıdır?
- İspanya’dan Bülbülderesi, Maçka, Feriköy ve Nakkaştepe Mezarlıklarına Uzanan Gizli Simgeler ve Mezar Taşlarının Tevrat’a Göre Yorumları...
- 400 yıldır Sabetay Sevi ve Sabetaycılara Türklerin Gizli Bilgilerini Taşıyan Shekhina (Şekina) Bu Kitapta Sabetaycıların Sırlarını Sizlere Açıklıyor...
Editör: TE Bilisim