Muallimler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır

İstanbul ilçe belediyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile ilginç programar tertiplediler.Bağcılar Belediyesi ilçe de gmrev yapan 5.170 öğretmene akşam yemeği verdi ve akabinde ünlü sanatçıların katıldığı bir konser ile başta öğretmenler ve aileleri olmak üzere ilçe sakinlerine farklı bir gün yaşattı.

Beyoğlu Belediyesi de buna benzer güzel bir programa imza attı.Zeytinburnu'nda ise eğitim camiası adliye meydanında buluşarak Atatürk heykeline çelenk bıraktıktan sonra gün boyu değişik programlarla öğretmenler günü kutlaması devam edildi.

Zeytinburnu'nda İlhan Şeşen Rüzgarı

Belediye ve siyasi partilerin gün boyu ziyaret ettiği zeytinburnu eğitim camiası akşam da Kültür merkezinde ilhan Şeşen'in verdiği muhteşem konser ile doyasıya eğlendiler.Şeşen unutulmaz şarkıları ile Zeytinburnu Kültür Ve Sanat Merkezini adeta salladı. İstanbul Times ekibi de baştan sona konseri takip ederek o muhteşem atmosfere ortak oldu.

İstanbul Times ailesi olarak bizde fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin bu gününü en içten duygularımızla kutlar,eğitim emekçilerinin özlük haklarının daha da iyileşmesini temenni ederek hepsinin 24 Kasım öğretmenler günü tebrik ederiz.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim