Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan babaevine gelen emniyet yetkilileri, acı haberi anne Senem ile baba Ali Oruç'a sağlık görevlileri eşliğinde bildirdi. Haberi alan lerin eşleri ve yakınları sinir krizi geçirdi. Haberi alan ailenin yakınları da babaevine akın etti.

İkizleri ölüm ayırdı

26 yaşındaki Ahmet ve  kardeşlerin  okulu hariç aynı okul ve sınıfta eğitim gördükleri, son olarak Adana'da görev yapan ikizlerin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde beraber çalıştıkları ve helikopter pilotu olmak için Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında eğitim gördükleri öğrenildi.
İkizlerden 'un geçtiğimiz yıl ocak, Mehmet Oruç'un ise ağustos ayında evlendikleri ve Ahmet Oruç'un eşinin 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Şehit polis Yunus Uğur'un da babaevinde yas var

Gölbaşı'ndaki saldırıda şehit olan polislerden Yunus Uğur'un da Adana'daki babaevine acı haber ulaştı.
Merkez Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde bulunan babaevine gelen yetkililer baba Ramazan Uğur'a acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Şehidin evi ve sokak girişine Türk bayrakları asıldı.
Şehit polis memuru Yunus Uğur'un Adana'da görev yaptığı ve helikopter pilotu olmak için eğitim almak amacıyla Gölbaşı'nda olduğu bildirilirken şehidin nisan ayında nişanlandığı öğrenildi.


Editör: TE Bilisim