Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Zonguldak’ta kurulan hayvan pazarında satılan ikiz danalar ’Paşa’ ve ’Kral’, pazarın gözdesi oldu. Zonguldak’ta Kurban Bayramı sebebiyle 69 Ambarları mevkisinde kurulan kurban pazarında yan yana şekilde satılan simenter cinsi ikiz danalar Paşa ve Kral ilgi odağı oldu.
Sürekli yan yana olan ve birbirleriyle oynayan Paşa ve Kral ayrı yerlere koyulduklarında ise huysuzluk çıkartıyor. 600’er kilo ağırlığında olan ve 9 bin TL’den alıcı bulan ikiz danaların sahibi 72 yaşındaki Şükrü Kahveci 2 buçuk yaşındaki danaların çok duygusal olduğunu ifade ederek, “Birbirlerini sürekli öperler. Şimdi onları farklı kişilere sattık” dedi.
19 yaşındaki Berkan Yılmaz ise, dedesi Şükrü Kahveci ile birlikte ikiz danalara çok titiz baktıklarını anlatarak, “Bunlar pazarın ilgi odağı. Baktık bir şekilde bu günlere getirdik. Biz bunlara evlat olarak bakıyoruz. Birbirlerinden hiç ayrılmazlar. Birbirinden ayırdık mı yıkıyorlar çadırı. Artık bunları alanlara ikisini bir mi vereceğiz bilemiyoruz. Nasıl ayıracağız bilmiyorum. Onlar için zor olacak” ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim