Hayırseverlerin katkılarıyla İhlas Vakfı, her gün Türkiye genelinde 33 öğrenci yurdunda üç bin, yurtdışında 16 öğrenci yurdunda ise beş yüz üniversite öğrencisine iftar veriyor.


İstanbul Times Haber Merkezi 

İhlas Vakfı sadece ülkemizde değil, Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan Kenya, Uganda, Endonezya ve Hindistan gibi ülkelere binlerce Müslümanı kurduğu iftar sofraları ile bir araya getirmekte, ihtiyaç sahibi, muhtaç, yetim ve öğrenciye de ramazan yardımları yapıyor.


Endonezya’da İftar Zamanı


İhlas Vakfı, Endonezya’da kurduğu iftar sofraları ile Ramazan bereketini Endonezyalı Müslümanlara da yaşattı.


Üniversite öğrenimini ülkemizde sürdüren ve İhlas Vakfı’nın Endonezya temsilci olan Muhammad Abdullah Azzam, başkent Jakarta’da organize ettiği iftar sofralarında Jakartalı Müslümanları bir araya getirdi.


Endonezya’da faaliyet gösteren PKPU Vakfı Türkiye Temsilciliği görevini de yürüten Muhammad Abdullah Azzam, İhlas Vakfı hizmetlerinin ve Hakikat Kitapevi’nin çok kıymetli kitaplarının Endonezya’ya götürülmesi için çalışacağını belirtti. Azzam, yardım ve bağışlarını Endonezya’ya gönderen hayırseverlere ve İhlas camiasına teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


Editör: TE Bilisim