Bursa'da düzenlenen operasyonda, 1 ay önce evlendiği eşini internet üzerinden para karşılığı pazarladığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da oturan Şevket Ç'nin (29), bir ay önce evlendiği eşi Rezzan Ç'yi internet üzerinden 750 TL'ye pazarladığı bilgisine ulaşan Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri operasyon düzenledi.

İnternette bir sohbet sitesinde kendini müşteri olarak tanıtan polis memuru, Şevket Ç'ye kendisinin Bursa'da olduğunu söyleyerek, görüşmek istediğini bildirdi.

Şevket Ç, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde oturan masör Bülent Y'nin günlüğü 75 TL'ye evini kiraya verdiğini ve eşiyle birlikte oraya gelebileceklerini söyledi.

Görüşmeden bir gün sonra eşi Rezzan Ç. ile birlikte Bursa'ya gelen ve Bülent Y'nin Namazgah Mahallesi'ndeki evine giden Şevket Ç, daha önceden seri numaraları alınmış paraları kendini müşteri olarak tanıtan kişiden teslim aldı.

Bir süre sonra eve giren güvenlik güçleri, Şevket Ç, eşi Rezzan Ç. ile ev sahibi Bülent Y'yi yakaladı.

Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Şevket Ç, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, eşi Rezzan Ç. ve Bülent Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
Editör: TE Bilisim