İETT İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, başarılı bir eğitim ve liderlik programı uygulayarak şoför eğitimlerine kazandırdığı değer sayesinde ödüle layık bulundu. İETT, şoför eğitimlerinde kullandığı simülasyon programı, memur ve şoför eğitimleri, eğitim ve gelişime yönelik yatırımlar, İK politikası ve süreç yönetimiyle İnsan Kaynakları kategorisinde başarısını tescilledi. 200’den fazla jüri üyesinin farklı alanlarda değerlendirme ve denetiminden geçen İETT’nin İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı alanında dünyanın en iyilerinden biri seçildi.

2002’de dünya çapındaki organizasyonların başarıları ve pozitif katkılarının kamuoyuna tanıtılması amacıyla oluşturulan Stevie ödül programı bu yıl 14’üncü kez düzenlendi. Roma’da gerçekleştirilen törende ödülü İETT adına Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Özçelik aldı. Jüriyi en çok simülasyon eğitimleri ile etkileyen İETT, düşük personel devir oranı ve personele özel, ihtiyaca cevap veren, sürdürülebilir eğitim programı ile de tam not aldı.

İETT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özçelik “Şoförlerimiz her an insanlarla iletişim halinde. Bu yüzden onların eğitim ve öğrenme ihtiyaçları ile ilgili sorumluluklarımız çok büyük. İK sürecimizdeki ilk hedefimiz Avrupa standartlarında eğitim hizmeti sunarak hem vatandaşın aldığı hizmetin kalitesini yükseltmek hem de çalışanlarımızın kişisel gelişimlerini desteklemek. Tabii belirlenen hedeflere ulaşmak, zaman gerektiren, uzun soluklu bir süreç. Bu nedenle projelerin sürdürülebilir olması büyük önem taşıyor. İkinci kez kazandığımız bu ödülle başarıyı sürdürmekteki gayretimizi de açıkça ortaya koymuş olduk. Bu ödülü Eylül ayında ‘Müşteriye Değer Katma’ kategorisinde aldığımız 2016 EFQM Mükemmellik Başarı Ödülü’nü tamamlayan bir gelişme olarak görüyoruz. Hizmette kalite yolculuğumuz devam ediyor ” dedi.

Editör: TE Bilisim