“İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi halk mı edeceksin ? ”

A’raf suresi 155.Ayette Hz.Musa’nın kavminde yanlış yapanların yüzünden herkesin cezalandırılmaması gerektiğini ifade eden konuşması ile alakalı gelen ayette dediği gibi inşallah içimizdeki beyinsizler yüzünden Allah bizi helak etmez temennisinde bulunarak İslam aleminde yaşanan savrulmalara uzun uzun girmeye gerek yok çünkü her şey gözümüzün önünde yaşanıyor.

Benim şahsi olarak haklarıma tecavüz edenlere karşı hakkımı helal edebilirim ama İslam Ülkelerinin başında olan sözde liderlerin yaptığı yanlış, hata ve ihanetleri yüzünden hayatını kaybeden masumların çektiği eziyetler konusunda hiç birisine hakkımı helal edemem.

A'RAF Suresi 155. ayet için Kuran Kerimde şunlar yazılıyor… (M ealen)

(7/A'RÂF-155: Musa tayin ettiğimiz vakitte kavminden yetmiş adam seçti. Onları o müthiş deprem yakalayınca Musa dedi ki: "Ey Rabbim! Dileseydin onları da beni de daha önce helâk ederdin.

İçimizden birtakım beyinsizlerin işlediği (günah) yüzünden hepimizi helâk edecek misin?

Bu iş, senin imtihanından başka bir şey değildir. Onunla dilediğini saptırırsın, dilediğini de doğru yola iletirsin.

Sen bizim sahibimizsin, bizi bağışla ve bize acı! Sen bağışlayanların en iyisisin!

(Hz. Musa'nın, kavmini temsilen seçip Allah'ın huzuruna getirdiği kimseler, Allah ile kendi arasındaki konuşmayı işitince, onunla yetinmediler ve: ""Ey Musa, Allah'ı açıkça görmedikçe sana asla inanmayacağız"" dediler.

Bunun üzerine orada şiddetli bir deprem oldu ve bayılıp düştüler. Hz. Musa, Allah'a yalvardı da bu afet kaldırıldı.))

Körfez ülkelerinde para var ama akıl ve askeri güç yok

ABD başkanı Donald Trump’un henüz başkan olmadan önce yaptığı bir konuşmada ben başkan olunca 22 trilyon dolar borcumuzu Körfez ülkelerine ödeteceğim çünkü onlarda para dışında bir şey yok demişti.

Trump konuşmasında şunu da demişti. Körfez ülkeleri biz olmadan ayakta duramazlar.

Aslında zalim Trump konuşmasında şöyle söylüyordu; Asıl halkın adamları olan gerçek Müslümanları bizim kuklalarımız tarafından ya zindana atılmış yada baskı altında tutuluyor. Biz bu kralcıklar üzerinde desteğimizi çeksek o devletçikler ayakta kalamaz dedi.

KUKLA yönetimleri biz iş başına getirmiştik. İstesek bir anda zaten baskı altında olan bu ülke haklarını liderlerine karşı kışkırtmamız zor değil sözünü kaba saba bir şekilde her yerde söylüyor.

Biz desteğimizi çeksek halktan kopuk olan Körfez ülkelerinin liderleri nefes alamaz ve makamlarını gerçek sahiplerine kaptırırlar diyordu tabi anlayan’a,

Trump ve diğer İslam Düşmanlarına kızma hakkımız yok

Bu haçlı bakiyeleri elbette Türkiye’nin gelişmesini istemezler. Onlar bizim tökezlememizi dört gözle bekleyenlerdir. Önemli olan bizlerin uyanık olup bu Hıristiyan Güruhun hele ve desiselerini başlarına çalmak için bizlerin çalışası lazım. Yoksa her şeyi Şeytan ABD ve Siyonist İsrail’e yüklemek olayın asıl yönünü gözden kaçırmak ile eşdeğerdir.

Özetle İslam alemini param pinçik eden haçlı zihniyete bir şekilde dersini verme zamanımız geldi geçiyor.

Aslında İslam aleminde yaşanan kan ve göz yaşının bu coğrafyada olmaması gerekir.

Kanımca Alem-i İslam adına cansiperane bir şekilde çalışmadığımızı gözler önün serer.

İçimden bir ses siz bayramı hak etmiyorsunuz der gibi geliyor bana …

Ama ben yine de adet olduğu üzere bayram sayılarında okurlarımızın bayramını kutladığımız için bu sayıda bütün takipçi okur ve izleyenlerimizin mübarek ramazan bayramını yayın grubum ve kendi adıma kutlarım.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner

Editör: TE Bilisim