İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesindeki Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), bu hafta kaçırılmayacak programlarla müzikseverleri bekliyor.

 

Çanakkale gazi ve şehitlerini anacağımız 12 Mart pazartesi günü, saat 20.00’de gerçekleşecek “Çanakkale’nin Söylenmemiş Türküleri” programının sunuculuğunu Pelin Çift üstlenirken, Aysun Gültekin, Gülay, Necdet Kaya, Serkan Çağrı ve Ümit Tokcan CRR sahnesinde olacak.

 

Türk müziğinin yaşayan büyük bestekârı ve yorumcusu Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça’ya Vefa Konseri’nde, Hakan Talu’nun şefliğinde Cemal Reşit Rey Türk Müziği Topluluğu sahnede olacak. Program 14 Mart Çarşamba günü, saat 20.00’de İBB CRR’de gerçekleşecek.

 

Doğu ve Batı bestecilerine ait şarkı ve lied formundaki eserler “Gönül Köprüsü” programında Melihat Gülses ve Anne Katrin Steffens tarafından seslendirilecek. Konser 16 Mart Cuma saat 20.00’de CRR sahnesinde düzenlenecek.

 

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde, Çetin Işıközlü’nün hazırladığı Çanakkale Kahramanları Destansı Oratoryo ’su 18 Mart Pazar günü saat 20.00’de CRR sahnesinde yorumlanacak.

 

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nun bu haftaki programının detaylarını ekte bulabilirsiniz.

 

Haftalık program görselleri indirme bağlantısı: https://we.tl/wqFLmPf0ea

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Kültür Daire Başkanlığı

Editör: TE Bilisim