Ziyaret sonrası Eğitim Bir Sen Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Coşkun şu açıklamalarda bulundu:


‘’Bir dönem Cuma namazına giden öğrencilere terörist muamelesi yapan zihniyet ile Allah’ın ayetlerini hafife alan zihniyet aynı damardan beslenmektedir. %99’u Müslüman olan bir ülkede Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ayetlerinin hafife alınarak haber yapılması ilgili medyanın toplumun değerlerinden ne kadar uzakta olduğunun göstergesidir. Bu hastalıklı zihniyetin mensuplarının bu toplumda hiçbir karşılığı bulunmamaktadır.

İstanbul Times Haber Merkezi / Koray Kamacı 

İçimizdeki zihinleri vaftiz edilmiş sözde özgürlükçü sözüm ona laikçi medya mensuplarının Kur’an ayetinden rahatsız olmaları karşısında Eğitim Bir Sen olarak her hayra Rabbimizin adıyla başlanmasını iftihar vesilesi sayarız.


Türkiye’yi şubat soğukluğunda görenlerin bilmeleri gereken bir şey vardır ki Türkiye’nin En büyük sendikası Eğitim Bir Sen olduğu sürece Allah’ın izniyle bu millet bir daha şubat soğukluğunu yaşamayacaktır.  Medeniyet değerlerimizi inşa için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gayret göstermeye devam edeceğiz.


Son olarak, Oku emrini okula layık görmeyen köhnemiş zihniyete: “Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?  Doğrusu ancak akıl sahipleri öğüt alırlar” ayeti kerimesinde olduğu gibi Oku, Yaratan rabbinin adıyla oku” ayetini okumalarını ve öğüt almalarını can-ı gönülden tavsiye ediyorum.’’ diyerek  olay hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştur.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim