BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karaca "ARTIK YUSUFLAR KUYUDAN ÇIKSIN "sloganı ile bir dizi çalışma başlattıklarını söyledi.

Biz Merhum Genel Başkanımızın Kaza ile Değil Biliçli Olarak Öldürüldüğünü Düşünüyoruz

BBP İstanbul İl Başkanı Bayram KARACA, Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltılı  basın toplantısında gündemle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Basın Toplantısında yapılan açıklamalardan satır başları şöyle,

-Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun bilerek ve kasten öldürüldüğünü iddia eden Karaca, Hükümetin kaza sırasında pasif davrandığını iddia etti.

- Hükümetin Demokratik Açılım adı altında yaptığı Kürt Açılımının, ülkenin bütünlüğüne zarar verdiğini ve terör örgütünün reklamının yapıldığını ifade etti.

-AK Parti Hükümetinin bazı güçler tarafından kullanıldığını ve yapılan açılımların zorla yapıldığını iddia etti.

- Ermeni açılımının yapılması AK Parti'nin son misyonu olduğunu ve bundan sonra artık yapacak hiç birşeyleri kalmadınını ifade etti.

-Erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Karaca, AK Parti'nin artık çöküşe geçtiğini ifade etti.

Bakırköy İlçe  Başkanlığı'nın Sahil'de Yer Alan Ehli Keyf 'te Kahvaltılı Basın Toplantısı Yaptı

Büyük Birlik Partisi Bakırköy ilçe başkanı Alper Polat'ın basın danışmanı ve Avrupa Yakası gazetesinin imtiyaz sahibi Perihan  Akdoğan'ın organize ettiği Basın toplantısında BBP.İstanbul il başkanı Bayram Karaca enteresan açıklamalarda bulundu.

Biz İkidar Olsaydık Yağız Adadolu Gençlerini Eğitir PKK.nın Karşısna Dikerdik

Üç ay eğitim alıp hayatında dağ görmeyen Mehmetçiği PKK ile savaştırırsanız bundna sonuç alamazsınız.Eğer Büyük Birlik Partisi hükmet olsaydı önce PKK.nın yaşam kaynaklarını keserdik.Daha sonrada özel seçilmiş ve özel yetiştirilmiş 1.000 tane Yağız Anadolu gencini eğitrerek Asala modeli ile PKK ile savaştırır ve en az zayiatla bu süreci nihayete erdirirdik dedi.

Anadolu Ajansının Muhabiri Görevden Alındı Vali Duruyor 

Köylüler merhum genel başkanımızın helikopterinin düştüğü yere 500 metre mesafeye kadar yaklaştıkları halde Kayseri Valisinin Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı Sayın Yazıcıoğlu bulundu şu an hastaneye sevk ediliyor açıklamasından sonra köylüler aramaktan vaz geçiyor.Bu haberi yaptı diye AA.nın muhabiri gmrevden alınıyor ama açıklamayı yapan vali halen görevde.Bu olayda aydınlığa kavuşmamış o kadar çok olay var ki biz de çaresiz kalıyoruz.

Devlet Ricali Vazifesini Yapamamıştır

Genel başkanımız sayın Yalçın Topçu Başbakan ile yapmış olduğu bir görüşmede başbakan neden o havada çıktı demiş.Sorarım size helikopter bir araba gibi değil ki kontağı açıp yola çıkasınız.Burada izin alınan bir çok kurum ve kuruluş var.Gerekli izinler alınarak yola çıkıldıpı halde Başbakan'ın böyle konuşmasınıda BBP olarak hiç doğru bulmuyoruz.

Yalım Erez'in Başbakanlığını Muhsin Yazıcıoğlu Engelledi

Rahmetli genel başkanımız dolu dolu bir birikime sahipti.Refahyol hükümeti yılılıp yerine Yalım Erez'in başbakan yapılmak istendiği bir dönemde Merhum Yazıcıoğlu yapılanın bir senaryo gereği yapıldığını fark etmiş ve Erez'in başbakan olamsını engellemesini başarmıştır.Bugün oynanan oyunları görünce sanki bir el bilerek eski genel başkanımıza suikast yapmış gibi bir çok   belirti var ortada.

Başbakan Erdoğan Ahmet  Türk ile Görüşmedi Görüştürüldü 

Erdoğan daha önce DTP, PKK için terör örgütüdür demedikçe ben kendileri ile görüşmem demişti ve uzun sürede DTP.ye randevu vermiyordu.Ancak daha sonra gmrüşmenin yapılmasını isteyen dış güçlerin baskılarına dayanamayarak Ahmet Türk ile görüştü dedi.

Yazıcıoğlu İran Parlamentosunda İsrail'in Nükler Silahı Var İran'ında Olsun Dedi

Muhsin Yazıcıoğlu İran'a yaptığı bir resmi ziyarette İran parlamentosund yaptığı kısa bir konuşmada İsrail'in Nükler silahları var ve kimse  buna ses çıkarmıyorken neden İran'a karşı hereksin sesi gür çıkıyor diyerek Nükler silahlar konsund İran'a destek vermişti.Bu destekten sonra İran'ın istanbul elçisi BBP il başkanlığında beni ziyaret ederek   "Möhsin Abi" bizi anlayan tek Türk siyasetçi demişti diyen Karaca BBP.bir milyon oy alan bir partidir ve arkamızda hiç bir holding ve para babası yoktur dedi.

Tükiyede 5.000 Bin Ajan Cirit Atıyor

Türkiye'de şu an çok iyi derecede Türkçe,Kürtçe,Arapça ve İngilizce bilen en az beş bin ajan var.Bunların herbirisinin ayrı bir görevi vardır.Ülkemizi yöneten insnaların çok dikkatli ve uyanık olmaları gerekir. Bu ajanlar ha bire ülkelerine istihbarat akışı sağlayarak ülkemizi parçalamak adına var  güçleri ile çalıştıklarını BBP çok iyi biliyor.

Dağlıca Baskınında Herkesten Önce Muhsin Yazıcıoğlu'nun Haberi Oldu

Merhum Yazıcıoğlu'nun müthiş bir devlet geleneği ve istihbarat ağı vardı.Kendisi Dağlıca baskını sırasında Fransa da olduğu halde  her kesten önce bu baksın haberini almıştı.Bu da Yazıcıoğlu'nun donanımlı ve kendisine güven duyan milyonlarca vatan evladının olduğunu bilmesi kendisine müthiş bir güç ve dinamizim getiriyordu.

DTP ve PKK Spontone bir şekilde kurulmuş bir yapı değil

DTP ve önceki versiyonları yıllar önce küçücük salonlarda zar zor toplanbiliyorken bugün yüz binlerce kişinin katılımı ile mitingler yapması basit karşılanacak bir gelişme değildir. Bu oluşumun bu kadar gelşip kök salmasına imkan veren herkes Yazıcıoğlu'nun yerinde kararları ve tespitleri karşısında sürekli tedirgin oluyorlardı.Bunları bildiğimiz içinde helikopter düşüşünün basit bir kaza olmadığına inanıyoruz..

PKK ilk Çıktığı Günden Beri Hiç Bir Hükümet Bataklığı Kurutmayı Düşünmedi

Her işte olduğu gibi bir yapının veya organizmanın gelişip kökleşmesini istemiyorsanız her şeyden önce o yapıya hayat veren kanalları kurutmanız gerekir.Halk tabiri ile sivrisineklerin üredği bataklığı kurutmak yerine siz sivrisinekleri öldürmekle vakit harcarsanız başarılı olamnız mümkün değildir.Önce o bataklığa su taşıyan kanalları kurutacaksınız zaten sinek kendiliğinden yok olur.

PKK nın En Fazla 150 Kişilik Beyin Kadrosu Vardır

PPK'nın beyin kadrosu taş çatlasın en fazla 150 kişidir.Bakın Rusya  gelip Türkiye'de üst düzey olmazsa bile Çecen komutanlara karşı operasyonlar yaparak kendisi için tehlike gördüğü Çecenleri öldürüyor.Türkiye de bu 150 kişilik beyin kadrosunu bir şekilde bertaraf edebilirdi.

BBP AÇILIM'IN İYİ HAZIRLANMADIĞINA İNANIYOR

Parıl parıl üniformaları ile  gelip şow yapmaları kabul edilebilir değil.BBP.de kan dökülmesinden yana değil.Ama ülkenin kanun ve kuralları ile oynanmasınada hiçbir zaman müsaade etmezdik.

Sebahat Tuncel Ve Merve Kavakçı Olayı

Hatırlayın Merve Kavakçı ve Aileliesinin tamamı akademisyen tanınan ve bilinen bir aile.Kavakçı Fazilet partisien mühracat ederek milletvekili olmak istiyor.Hem parti hemde yüksek seçim kurulu kıyafetini engel görmeyerek bu talebi kabul ediyor.Merve Kavakçı kılık kıyafeti ile halkın önüne çıkıyor ve oy istiyor.Halk da gerekli oyu vererek milletvekili olmasını sağlıyor.O aşamdan sonra gmrünmeyen bir güç Bülent Ecevitte tezahür ederek sen mecliste yemin edemezsin diyerek her türlü insan hakkı çiğnenerek Kavakçının hakkı elinden alınarak yemin etmesi engellenerek milletvekili hakllarına kavuşması engellendi.Bununla kalınmadı gece yarılarında onlarca polis ile Kavakçının evi basıldı o küçücük kızlarının şakın bakışları içinde evi didik didik aranmıştı.Daha sonra hızını alamayan azgın güç Kavakçının Türk vatandaşlığından  bile çıkarılmasını sağlamıştı.SUÇU İSE BAŞÖRTÜLÜ OLMAKTI.

Sebahat Tuncel ise PKK ya yardım ve yataklıktan Cezaevinde yatan bir insandı.DTP milletvekili adayı gösterdi ve seçilerek cezaevinde çıktı.Demekki ülkeyi yöneten zihniyet BAŞÖRTÜSÜNÜ terör örgötüne  destek vermekten daha tehlikeli görüyor.Biz suçsuz ise Sebahat Tuncel'inde Merve Kavakçı'nında haksız yere ceza almasını isteyecek değiliz ama çifte standartlar bizi üzüyor.

Sonuç olarak BBP.bir heves ile kurulmuş bir parti değil.Yıllardır hiç bir devlet desteği almadan siyasi çalışmalarımızı yaparak bugün ülkenin 4.büyük siyasi gücü olmayı başarmış bir partiyiz. Amacımız ve hedefimiz en kısa sürede ülkenin kaderinde söz sahibi olarak yapılan yanlışları düzeltmektir.

Biz BBP olarak olayları Adalet terazisinde tartarak,vicdan süzgecinden geçirerek sağlıklı ve ciddi işler yapmanın sevdasındayız.Bu da böyle bilinsin diyen BBP.il başkanı Karaca İstanbul'da yep yeni işler yapıyoruz diyerek kendilerini yalnız bırakmayana basın mensuplarına ve kahvaltılı toplantıyı tertpleyen Bakırköy ilçe başkanı Alper Polat'a da teşekklür ederek konuşamasını tamamladı.

Editör: TE Bilisim