Hayırsever İşadamından Bağcılar’a 3’üncü okul

Hayırsever İşadamı Abdurrahman Bilimli, Bağcılar’da 3’üncü okulu için temel attı. Bağcılar Yeni Mahalle’de temeli atılan anaokulu inşaatı yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilecek.

Hayırsever İşadamı Abdurrahman Bilimli, Bağcılar’a yeni bir okul daha yaptırıyor. Daha önce bir meslek lisesi ve bir ilköğretim okulu yaptıran Bilimli, Bağcılar Yeni Mahalle’de anaokulu yaptırıyor. Temel atma töreninde konuşan Bilimli, muhacir olduğunu ve İstanbul’a geldiğinden hiçbir şeyinin olmadığını söyledi. “Her şeyi burada kazandım” diyen Bilimli, “Hepsi helal olsun” dedi. İnsanların birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması gerektiğini vurgulayan Bilimli, çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Temel atma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Eski Kaymakamı Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık açılış töreninde yaptığı konuşmada Abdurrahman Bilimli’nin daha önce Abdurrahman Nermin Bilimli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile bir ilköğretim okulu yaptırdığını hatırlattı. Bu okullarda çok sayıda öğrencinin hayatı öğrendiğini anlatan Kıyıklık, Bilimli ailesini duyarlılıkları için tebrik etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise yaptığı konuşmada, Bilimli Ailesi’ni Bağcılar’ın iyi tanıdığını söyledi ve “Ben Bağcılar halkı adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum dedi.

Programda Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul da birer konuşma yaparak, Bilimli Ailesi’ne teşekkür etti.

Bin 860 metrekare alan üzerine temeli atılan Abdurrahman Nermin Bilimli Anaokulu’nun bina oturum alanı 421 metrekare. Bodrum, zemin ve bir kattan oluşacak binada sığınak, yemek salonu, çok amaçlı salon, oyun alanı, faliyet ve oyun odası olacak.

Editör: TE Bilisim