Esenler Belediyesi’nin Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri’ne kayıtlar devam ediyor. Mihmandar Gençlik projesi kapsamında "Esenler'in Geleceği Emin Ellerde" sloganıyla bu yıl da Esenlerli çocukları ve gençleri, eğitim, kültür ve eğlenceyle buluşturuyor. Esenlerli öğrencilerin hem sosyal hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'ne yeni dönem kayıtları devam ediyor. Öğrencilere okul dışındaki zamanlarını daha verimli geçirme imkânı sağlayan, okulda gördükleri derslerine takviye derslerin yanı sıra hemen hemen her konuda rehberlik hizmeti de veren bilgi evlerinde, 6-18 yaş aralığında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri eğitim alabiliyor.

HEMEN HER BRANŞTA EĞİTİM VAR

Bünyesinde bulunan etüt ve satranç odaları, kütüphane, tiyatro salonu, cep sineması ve internet erişim odalarıyla öğrenciler bilgi evlerinde, alanlarında uzman genç ve dinamik öğretmenleri nezaretinde hem stres atıyor, hem de keyifli vakit geçirebiliyorlar. Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'nde; "Okul Programları", "Sanat Okulu", "Değerler Eğitimi", "Spor Akademisi", "Sertifikalı Programlar", "Hayat Boyu Danışmanlık Birimi", "Dil Eğitimleri" ve "Ev Okulu" eğitimleri verilecek.

SON GÜN, 29 EYLÜL CUMA

Esenler’deki tüm Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri’ne kayıtlar devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyenlerin, kendilerine en yakın bilgi evine ailesiyle birlikte, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile giderek form doldurmaları yeterli. Kayıtlar, 29 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (212) 646 32 81 numaralı telefonu arayabilirler.

Editör: TE Bilisim