Hayatta Kal Derneği - ''Kalp Projesi'' TV Kamu Spotu IBB Florya tesislerinde TV kamu spotu gönüllü ekibi ve Vodafone 35. İstanbul Maratonu gönüllü sağlık çalışanları, ödül töreni ve akşam yemeğinde buluştu.

Yönetmen Haydar Işık'ın ödülünü Hayatta Kal Derneği Başkanı Doç.Dr.Mutlu Vural verdi. Yönetmen Işık “Tolumsal bilinçlenme bireysel farkındalıklar ile başlar ve her bireyin tolumsal görevleri mutlaka vardır. Hele ki konu sağlık ise üzerimize düşeni mutlaka yapmalıyız. Mutlu hocamızın projesine destek, işten ziyade önemli bir görevdir” dedi. Başkan Dr. Vural cevaben "Ben projenin kurucusuyum bu projeyi Türk halkına armağan ettim ve hizmetkarı olmaya devam ediyorum. Türk halkının kendisine emanet edilen Kalp Projesinin en iyi şekilde yaşatarak yüceltileceğine eminim" dedi.

İstanbul Times / Çağla Pekgüleç 

Malatya ve Kayısı’nın tanıtımı için de kolları sıvadı


Çözüm sürecine katkı sağlaması hedeflenen ve sinema filmi projesi olan "27'sinde Aşk 7'sinde Ölüm" isimli yapımı ile adından uzun süre söz ettiren Haydar Işık , Malatya’yı çok sevdiğini ve Malatya’lı olmaktan ayrı bir gurur duyduğunu ifade etti.Bu bağlamda ünlü yönetmen Malatya ve Kayısı’nın tanıtımı için de kolları sıvadı.Çalışmalarla ilgili önümüzdeki günlerde Malatya’ya gelecek olan Işık’ın projelerle ilgili geniş kapsamlı çalışmalar yapacağı bildirildi.

Çok sayıda şeçkin davetlinin katıldığı ödül törenine başarılı yönetmen Haydar Işık,  Fotoğraf sanatçısı Mustafa Kemal Dolaşır ile objektiflerimize poz verdi..





Editör: TE Bilisim