Hayat sigortası nedir; hayat sigortası ne işe yarar ve sizi ne gibi risklerden korur öğrenmek istiyorsanız; aşağıdaki başlıkları incelemenizde fayda var.
Hayat Sigortası Ne İşe Yarar?
Hayat sigortası sizi ve sevdiklerinizi ömür boyu karşı karşıya kalabileceğiniz risklere karşı güvence altına alıyor. Vefat, kalıcı sakatlanma, riskli hastalık gibi durumlarda sizin ve ailenizin ihtiyacı olan maddi ve manevi destek ve yenilikçi yaşam sigortası seçenekleri Cigna Finans'tan geliyor! Cigna Finans'ın avantajlı poliçe seçenekleri bazı hastalıklara karşı özel olarak oluşturulmuş sigorta paketlerini ve teminatlarını kendiniz belirleyebileceğiniz diğer alternatifleri kapsıyor. "Hayat sigortası ne işe yarar" demeden Cigna Finans'ın sigorta paketleri arasından kendine uygun bir poliçeyi seçenler; geleceğini güvence altına alarak geceleri huzurla uyuyor.
Hayat Sigortası Nasıl Yapılır?
Hayat sigortası genel şartları doğrultusunda sigortalı olabilmek için 18-65 yaş aralığında bulunmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra belirlediğiniz poliçenin kapsadığı risklere göre başka kriterlere sahip olmanız da istenebiliyor. Bu kriterleri sağladığınızda Cigna Finans'ın hayat sigortası seçeneklerinden birini seçerek başvuruda bulunmanız yeterli oluyor. Ancak tercih ettiğiniz hayat sigortası ne işe yarar, hangi teminatları kapsar diye detaylı bir inceleme yapmanız gerekiyor. Ardından poliçe aşamasında varsa lehtarlarınızı; yoksa yasal varislerinizi belirtmeniz isteniyor. Bu bilgiler ışığında vefat durumunuzda yakınlarınıza yapılacak ödeme güvence altına alınıyor. Bunun yanı sıra Cigna Finans'ın sunduğu avantajlara sahip olmak istiyorsanız; prim tutarı ve teminatların nasıl belirlendiğine ilişkin bilgi edinmenizde de fayda var! Örneğin, iş yerinizde ücretli çalışan durumundaysanız brüt maaşınız üzerinden; serbest çalışan konumundaysanız yıllık brüt geliriniz üzerinden hesaplanan vergi ödemelerinde prim tutarına bağlı olarak vergi indirimi kazanma hakkına sahipsiniz. Ayrıca satın aldığınız poliçenizi kendiniz belirlemek istiyorsanız; sigorta yapım aşamasında dahil etmek istediğiniz teminatları seçerek kendi poliçenizi kendiniz oluşturabilirsiniz.
Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası Ne İşe Yarar?
Çağımızın en yaygın ve en riskli hastalıklarından biri olan kanser; maalesef en beklenmedik anda kapımızı çalabiliyor. Son yıllarda kanser hastalığının bu kadar yaygınlaşması üzerine çeşitli tedavi yöntemleri geliştirilse de hastalığa yakalanmadan önce birtakım önlemler almak gerekiyor. Olabildiğince sağlıklı bir yaşam sürmek, kanser riskinizi azaltırken; Cigna Finans'ın sunduğu Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası'na sahip olmak, bu hastalığa yakalanmanız ihtimaline karşın sizi ve sevdiklerinizi maddi güvence altına alıyor. Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası ne işe yarar derseniz; cilt kanseri hariç tüm kanser türlerinin ilk fazından itibaren geçerli olan bu poliçe, kansere yakalanmanız durumunda size yapılacak olan toplu ödeme teminatını içeriyor. Sigorta sahipleri bu ödemeyi tedavi masraflarını karşılayarak kanserden kurtulmak için kullanabildiği gibi kira, kredi, fatura vb. diğer giderleri için de harcayabiliyor. Kansere İnat Yaşasın Hayat sigortasında vefat teminatı, kanser teminatı ve prim tutarı (35 yaş erkek/kadın) olmak üzere üç farklı teminat seçeneği bulunuyor. Hayat sigortası ne işe yarar demeden bu sigortanın olanaklarından faydalanmak isteyenler dilediği teminatları poliçesine dahil edebildiği gibi; poliçe yapıldıktan sonra 24 saat tıbbi danışma hattı, ikinci görüş ve yurt dışı tedavi organizasyonu ve online sağlıklı beslenme danışmanlığı hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.
Benim Seçimim Hayat Sigortası Ne İşe Yarar?
Cigna Finans'ın sunduğu Benim Seçimim Hayat Sigortası ne işe yarar, diğer sigorta planlarından farkı nedir derseniz; adından da anlaşılacağı üzere özelleştirebileceğiniz poliçe seçenekleri karşımıza çıkıyor. 9 farklı teminat seçeneği bulunan bu sigorta paketinde isteğinize bağlı olarak vefat, tehlikeli hastalıklar, kaza ve hastalık sonrası günlük hastane tazminatı, kaza sonucu tedavi masrafları, kaza sonucu gündelik tazminat, kaza sonucu sürekli sakatlık tazminatı, hastalık sonucu tam ve sürekli sakatlanma, kaza sonucu vefat ve toplu taşıma araçlarında kaza sonucu vefat teminat seçeneklerinden bir veya birkaçını tercih ederek poliçenizi oluşturma olanağı veriliyor.
Uzun Süreli Hayat Sigortası Ne İşe Yarar?
Uzun süreli hayat sigortası; vefat durumunuzda lehtarlarınıza veya yasal varislerinize yapılacak; kaza sonucu sakatlık durumunuzda ise tarafınıza yapılacak olan ödemeyi güvence altına alıyor. Hayat sigortası ne işe yarar demeden geleceğini güvence altına alanlar; uzun süreli poliçe seçeneği ile hayata dair tüm endişe ve kaygılarını rafa kaldırıyor.
"Siz de hayat sigortası ne işe yarar, nasıl yaptırabilirim, avantajları nelerdir," diye soruyor ve hayatınızı güvence altına almak için kendinize ve yakınlarınıza hayat sigortası yaptırmak istiyorsanız; Cigna Finans müşteri hizmetlerini arayabilir ya da QNB Finansbank şubelerinde bulunan temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim