Darbeciler başarılı olabilselerdi en az 50 bin kişinin hayatına kast edeceklerdi  

Başarılı olabilselerdi en az 50 bin dolayında insanı katletmeyi kafasına koyan aşağılık darbe bozuntularının çirkin ve korkunç planlarını halkın dik ve cesur duruşu ile bozdu.  Polis’in ve Darbe karşıtı askerlerin çabaları elbette önemli ve hayati. Ancak Halk olaya el koymasaydı onlarda darbeye karşı durma cesareti göstermeyebilirlerdi. Herkesin üstünde hem fikir olduğu üzere darbeyi engelleyen unsurun halk olduğu gereği açık bir şekilde ortada duruyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu


Şehit olanlara, yaralılara ve tankların önünde süper olanlara Devlet Üstün başarı madalyası mutlaka verilmelidir 

Canlarını ortaya koyarak darbeye geçit vermeyen aziz şehitlere, yaralananlara ve ölümü göze alıp tankların önüne geçenlere mutlaka devlet üstün başarı madalyası veya buna benzer onore edici bir belge ile ödüllendirilmeleri yararlı olur. Onlar ülkeleri için canlarını vermişken devletin onlara madalya vermesi çok zor olmazsa gerek.

Ey FETÖ Paralelcileri bu devlet size neyi vermedi de darbeye kalkıştınız ?

Bankanız,Okullarınız,Gazeteleriniz,radyolarınız,televizyonlarınız,yayıncı şirketleriniz başta olmak üzere lokantadan Holdin’ge her şeyiniz vardı. Dini hizmetlere ve eğitime kendimizi adasaydınız bugün ne siz ne de ülkemiz bunları yaşamazdı. Soru çalarak, esnaftan himmet adı ile yarı tehdit yarı dolmuşa bindirerek para almanız, herkese istihbaratınız sayesinde bir kaset hazırlamanız size ne kazandırdı. Keşke sadece bizim işimiz eğitim ve din hizmeti deseydiniz de orduyu, Emniyeti,adaleti ele geçirmeye yeltenmeseydiniz. Siz ailelerin içine bile nifak soktunuz. Komşuları birbiri ile düşman yaptınız.

Türkiye’de  360 Ormairal ve Orgeneral var  bunun 160 tanesi FETÖ bağlantısı şüphesi nedeni ile göz altındaysa zaten ordu ve devlet yönetimi sizdeymiş neden 300’e yakın vatan evladını şehit edecek DARBEYE yeltendiniz ?

Alnı secde gören herkes sizin emniyete, askeriye ,ve adalete insan yerleştirmenize ses etmedi. Ama size soru çalın haksızlık yapın demedi. Zaten sizde biz soru çalıyoruz demediniz halka. Robert koleji zeki talebeleri alıp ABD kültürü ile yetiştirip başımıza idareci olarak koyuyor. Biz de öğrencinin zekisi iş adamının zengini ile ilgileneceğiz. Aptal talebe ve fakir iş adamı ile işimiz yok dediniz.  Bu bir tercihtir diyerek yine size bir şey demedik. Ama siz bu halkın silahı ile halkı vurdunuz. Bu saatten sonra  sizinle aynı Irmaktan su içmek bile doğru değil. 

40 yılda hile hurda ile elde ettiğiniz her şeyi 4 yılda bu halka geri vereceksiniz 

Bu kanlı  ve hain darbeye kadar az da olsa en azında sizin cemaatinizin içinde size inanlar vardı. Ancak kendi meclisinize ,halkınıza bomba yağdırmanızdan sonra sizin halk nezdinde itibarınız yerle bir oldu. İşin kötü yanı biz hata yaptık deyip halk ile yan yana durmayı da aklı etmiyorsunuz. Nefsiniz ve kininiz sizi yok  etmeye doğru götürüyor siz halen bunun bile farkında değilsiniz. Son 15 Temmuz 2016 darbesine kadar Hükümet sizlere karşı toplu bir yaptırım düşünmezken şu an sizin için OLAĞANÜSTYÜ HAL ilan etti. 

Duyumlar sizin iç savaş çıkarmaya yönelik eylemler yapacağınız yönünde yapmayın etmeyin titreyin ve kendinize gelin 

Gördüğünüz gibi 7 Şubat’ta MİT başkanı Hakan Fidan operasyonunuz başarılı olamadı. Siz durmadınız 17 Aralık ‘ta 4 bakanın oğlunun yaptığı hata nedeni ile hükümeti yıkmaya çalıştınız. Erdoğan’ın oyunlarınızı görmesi sonucu dik durdu ve bu oyunuzu bozdu. Siz yine durmadınız bu seferde 25 Aralık’da  ülkenin önde gelen iş adamlarını göz altına alıp ekonomiyi çökertmeye kalktınız. Bu oyunuz da tutmadı. Siz yine ıslah olmadınız bu sefer daha korkunç bir eylem yaparak 15 Temmuz 2016 de DARBE yapmaya kalktınız.  Bu kadar oyununuz boşa çıkmışken Allah’ın bu halkı sizden koruduğuna halen inanmadınız. Bir sonraki hamleniz olan nokta suikastler ve iç savaş senaryolarınız da akamete uğrayacak. Her kalkışmanızda sempatizanlarınızın yaşamını bile tehlikeye atacak sonuçlar doğuracak  eylemlerden geri durmayı değil daha da içine girmeye çalışmakla siz bir şey kazanmıyorsunuz ha bire kaybediyorsunuz. 

Bütün kalkışmalarınızda elinize hiçbir şey geçmedi hep kaybettiniz ?

MİT başkanı Hakan Fidan’a yönelik eyleminizden bu yana giriştiğiniz her şey de kaybettiniz. Devlet yönetmeye çok   talipli iseniz ve halkın sizi sevdiğinden şüpheniz yoksa ya yeni bir parti kurun yada bir partide siyaset yaparak devleti yönetmeye talip olun. Amirlerinden değil de abilerinden emir alan Generallerimiz, hakimlerimiz var diye devleti ele gireceğinizi düşünüyorsanız bu hayaliniz artık bitmeli.

Halk sizin 15 Temmuz 2016 Kalkışmanıza karşı dirindi ve sizi bozguna uğrattı. Bu halk demokratik yollarla size artık bir şey vermez. Siz siz olun bu hatalarınızdan vaz geçin ve halkın şefkatli kollarına kendimiz emanet edin. Aksi halde daha zor günlerin sizi beklediğini sizde görüp yaşıyorsunuz.

Son söz olarak  alnınız secde görüyor diye size sempati ile bakan halkın temiz duygularını çirkin emellerinize alet ettiğiniz için mutlu musunuz ?

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim