Türkiye'de kazandığı paraların vergisini doğup büyüdüğü Belçika'ya ödeyen Hadise, para basmaya devam ediyor! Jüri üyeliğini yaptığı TV programından haftada 75 bin lira kazanan seksi şarkıcı, rol aldığı reklamlar sayesinde de servetine servet kattı.

VERGİLERİNİ BELÇİKA'YA ÖDÜYOR


Bir çorap firmasında 1 yıllık reklam anlaşması için 750 bin dolar alan Hadise'nin bir kozmetik firmasında da 2 buçuk milyon dolar aldığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, son anlaşmasını da içecek firması ile yaptı. Firmanın bu seneki festivalinde de geçen yıl olduğu gibi Hadise ile Athena'nın olacağı açıklandı.

TÜRKİYE'YE VERGİ ÖDEMEMİŞ!


Gençlik Festivali kapsamında 5-28 Ağustos tarihleri arasında 20'den fazla şehir dolaşacak olan Hadise'nin karşılığında 3 milyon 500 bin lira ücret alacağı iddia edildi. Cesur şarkıcı, geçen yıl da aynı festival sayesinde 3 milyon lirayı cebine indirmiş ve bunun tek kuruşunu bile Türkiye'ye vergi olarak ödememiş.

ATHENA'YI 2'YE KATLADI

Hadise ile aynı festivalde sahne alacak olan Athena'nın da 1 milyon 750 bin lira ücret alacağı konuşuluyor. Böylece güzel şarkıcı, aynı programda jürilik yaptığı Gökhan Özoğuz'u ücrette 2'ye katlamış oldu.
Hadise ile aynı festivalde sahne alacak olan Athena'nın da 1 milyon 750 bin lira ücret alacağı konuşuluyor. Böylece güzel şarkıcı, aynı programda jürilik yaptığı Gökhan Özoğuz'u ücrette 2'ye katlamış oldu. 
Editör: TE Bilisim