Tayland'da yeni bir akım başladı. Kadınlar güzelleşmek ve genç kalmak için tokat yiyor. Bunun için güzellik merkezine giden TaylandlıOnly activated users can see links.lar tokat yemek için seans başına 200 dolar veriyor. Üstelik randevu almak da öyle kolay değil, aylarca beklemeniz gerekebilir.Taylandlı Qipao, 2 yıl kadar önce başladığı mesleğinde, sıra dışı bir yöntemle müşterilerini güzel bir yüze kavuşturduğunu iddia ediyor. Qipao’yu diğer güzellik uzmanlarından ayıran en temel özellik, herhangi bir ilaç kullanmadan sadece yüze atılan tokat ile güzelleştirmesi.

İstanbul Times Haber Merkezi


Önce Fotoğrafları Çekiliyor

Taylandlı güzellik uzmanı, herkesin cevabını aradığı genç kalmanın sırrını tokatta bulduğunu söylüyor. Tayland ve dışından müşterilerinin olduğunu belirten Qipao, gelen müşterilerin önce fotoğraflarını çektiklerini dile getiriyor


4 Seansta Güzellik Garanti

Bu tedavinin sadece kas, yanak ve bOnly activated users can see links.kısmına uygulandığına dikkat çeken Qiapo, müşterilerine 4 seans sonunda yüzlerindeki değişimi görecekleri garantisini rahatlıkla verdiklerini ifade ediyor. Qipao her seans için 200 dolar alıyor, tüm yüz için ise 4 seansta 1000 dolar talep ediyor. Randevu alabilmek için ise müşterilerin uzun süre beklemesi gerekebiliyor.
Editör: TE Bilisim