Hüseyin Çetiner'in sorularını yanıtlayan Erdiş ticaretin içinde olduğunu ama siyaset ile büyüdüğünü ve sevdiğini ifade etti.Siyasete gücümün daha fazla olduğunu geniş kitlelere ulaşma şansı bulunduğu  için siyaseti seviyorum dedi.

Misafirperver Diyarbakır Halkı

Diyarbakır Milletvekili adaylığı sürecinden bahseden Erdiş hiç bilmediğim bir bölgeydi kendi isteğimle o bölgeyi seçtim dedi.Oradaki insanların üzerinde gittikçe artan bir şiddet söz konusu bombalar patlıyor,sokağa çıkma yasağı var. Diyarbakırda yaşayan insanlar için artık  alışa gelmiş bir durum olduğunu söyledi.Misafirperver bir halk beni çok iyi karşıladılar oradaki yaşayan vatandaşlarımız için elimden geleni yaparım dedi.

İstanbul Times / Çağla Pekgüleç

CHP Parti Meclis Üyesi İçin Aday Olacağım

Önümüzdeki süreçte CHP parti meclis üyesi için aday olacağını ifade eden Erdiş.Parti meclisi partinin mutfağı olduğunu söyledi.Siyasete şöyle de bakmak gerekir Türkiye'nin geleceği için doğru şeyler aktarmak istiyorsak o zaman siyasette olmak gerektiğini  ifade etti.

Parti meclis üyesi olursam İşsizlik üzerinde çalışmalar yapacağım ve kadınlar için el emeğini değerlendirebileceği yerler açmak istiyorum son olarakta öğrenciler için  eğitim sisteminin yanlış olduğunu düşünüyorum yeni sistem oluşturulması gerektiğini belirtti.

Bir partiye dışarıdan bakmak yerine içine girip bir partiye üye olsunlar korkmasınlar diyerek  sözlerini tamamladı.


Editör: TE Bilisim