Saadet'e Gel sloganı ile 7 Haziran 2015 seçimlerine hazırlanan Saadet Partisi İstanbul adayları her yerde

Milli Görüş geleneğini hayatına düstur edinen Saadet Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Mustafa Kaya Zeytinburnu ilçe çalışmaları sırasında ziyaret ettikleri İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Programda bir çok konu hakkında görüşlerini aktaran Kaya  İstanbul Times Yayın grubunun tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile Saadet Partisi İstanbul teşkilatı tarafından yakından takip edildiğini ifade ederek yayın anlayışımızı takdir ettiklerini ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Sayın Kaya Seçmenin Saadet Partisine Oy Vermesi için 3 neden sayarmısınız sorusuna şöyle cevap verdi;

Çetiner’in halkın Saadet Pertisi’ne oy verebilmesi için 3 sebep sayabilir misiniz ? sorusu üzerine ise  Kaya; Milli görüşün 45 yıllık bir geçmişi olduğunu ve Saadet Partisi’nin daha önce koalisyon hükümetlerinde yaptığını halk odaklı çalışmaların bilidiğini, Milli ve manevi duyguların diri tutulması hak ve hukukuk hakim kılınması için seçmenin Saadet partisine oy vermesi gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi’nin seçim vaadi Asgari ücret 1.500 TL olacak

Programda Çetiner tarafından sorulan tüm soruları samimi bir şekilde cevaplandıran Mustafa Kaya'nın daha önce SP.nin GİK üyesi olması nedeni ile Tarım,Hayvancılık,Sanayii,üretim,memur ,işçi,emekli konularından bilgi birikimini halk ile paylaştı. Kaya her vilayete üniversite açıp ara eleman ihtiyacını düşünmeyen eğitim sistemlerinin eksik olduğunu ifade etti. Yol yaptılar Allah razı olsun,ama yolun üstünde giden aracı yapamadığın zaman bu yokl eksik kalır. Havalimanı yaptılar Allah razı olsun ama daha 1926 da Vecihi Hürkuş adındaki vatandaşımız kendi uçağımızı yaptı. Uçağı ile uçup Çekoslovakya'ya gidip  patent aldı ama burada ona bu imkanı veren idareci olmadığı  için bizden çok sonraları üretime başlayan BOİNG ve diğer uçak firmaları dünyaya ürün satıyor biz bakıyoruz. Onlar bize uçak vermezse yaptığımız havalimanlarının ne önemi kalır. Üniversite yapıyorsun ama AR-GE yapmıyorsun ve üniversiteyi bitiren gençlere iş veremiyorsan üniversite yapmanın ne anlamı kalır diyerek yapılan çalışmaların çok da işe yaramadığını iddia eden Kaya planlı ve programlı çalışma şart dedi.

Programda birçok soruya cevap veren Kaya'nın neler söyledğini izlemek isterseniz  haberin sonundaki videoyu tıklamanız veya www.istanbultimes.tv yi açıp izleyebilirsiniz.

Mustafa Kaya Kimdir?

1974 İstanbul doğumludur.Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu ve İşletme dalında yüksek lisans yapan Kaya aslen Sivaslıdır..Saadet Partisi 2 Bölgeden sorumlu Teşkilat Başkanlığı yapmıştır ve daha sonrasında aday olmaya karar vermiştir.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


Editör: TE Bilisim