Deposite Outlet Merkezi’nin, İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ARELSEM'in işbirliği ile gerçekleştirdiği Deposite Akademi “Gülümseyen Hizmet” eğitimlerinin ilk katılımcıları için düzenlediği sertifika töreni 21 Aralık 2010 Salı günü tüm çalışanların ve yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Deposite Outlet Merkezi’nin, “Gülümseyen Hizmet” projesinin ilk katılımcıları için düzenlediği,  Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Çelik, İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer Asım Saçlı, İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Sayın Özgür Gözükara, Başakşehir Kaymakamı Sayın Cevdet Can ve perakendeye yön veren markaların duayenlerinin katılımları ile gerçekleşen törende başarılı mağazalar ve çalışanları da ödüllendirildi.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Sinpaş Yatırım ve İşletme Genel Müdür Yardımcısı Sayın Bahadır Gülalioğlu İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Arelsem işbirliği ile ziyaretçilerin yüzlerini gülümsetmenin yolunu aradıklarını ve çevresine katma değer katan bir merkez olmayı hedeflediklerini belirtirken, bünyesindeki markaları ile elele vermiş büyük bir takım olduklarını, bilgiyi güce çevirdiklerini dile getirdi. Gülalioğlu konuşmasında projenin sonucunu, eğitimli çalışanlar, ödüllü satış elemanları, yükselen cirolar ve daha da önemlisi hem çalışanlarımızın hem de ziyaretçilerimizin mutlu yüzleri olarak özetledi.

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer Asım Saçlı ise yaptığı konuşmada proje ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“Gülümsemeyi bilmeyen dükkan açmasın. Projeyi ilk duyduğumda Çinlilerin bu atasözünü hatırladım. Deposite Outlet Merkezi'ni bu projeleri nedeniyle tebrik ederim. Genç bir üniversite olmamıza rağmen çok yol aldık. Ama bu proje ile yol almaya devam edeceğiz ve perakende sektörü ile ilgili eğitimlerimizi yoğunlaştıracak, ilgili bölümler açarak sektöre bilgi ile donatılmış elemanlar yetiştirmeye başlayacağız”.

İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ARELSEM'in güçlü eğitim kadrosu ve mağaza çalışanları ile bilgiyi güce çeviren Deposite Outlet Merkezi, 21 Aralık 2010 Salı günü gerçekleştirdiği sertifika töreninde, eğitimlere etkin katılım gösteren mağazalarını ödüllendirdi. Markaların toplam 119 mağaza yöneticisi ve satış temsilcisinin katıldığı eğitimlerde “Yılın Gülümseyen Mağaza” ödülünü LC Waikiki  alırken, en çok sertifika ve ödül alan marka ise Tchibo oldu. Kiğılı çalışanları sertifikalarını Kiğılı Genel Müdürü Hilal Suerdem'in elinden alırken, LC Waikiki çalışanları ise LC Waikiki Genel Müdürü Halis Küçük'ün elinden plaket ve sertifikalarını aldılar. Koton, Flo, Teknosa, Tefal, Roman, Converse, Hotiç, Toyzz Shop, Kanz ve Adil Işık gibi ulusal ve uluslararası bir çok marka da eğitimlere etkin katılımları ile sertifikalarını aldı. Converse mağazasından Caner Coşar ve YKM mağazasından Gürcan Durak ise 1 haftalık Kuşadası tatil ödülünü Sinpaş Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Sefa Çelik'in elinden aldılar.

Deposite Outlet Merkezi'nin Temmuz ayında kurduğu Deposite Akademi ile Gülümseyen Hizmet projesi kapsamında İstanbul Arel Üniversitesi ARELSEM işbirliğinde, bünyesindeki tüm mağazaların çalışanlarına müşteri psikolojisinden etkin iletişim stratejilerine, ekip ruhundan beden dili ve satış tekniklerine kadar bir çok konuda eğitim verilmişti.

Ödül ve sertifikaların verildiği gece tüm mağaza çalışanları ile Deposite Outlet Merkezi çalışanlarının eğlendiği Nurcan Eren'in konseri ile son buldu.

Editör: TE Bilisim