Arbede’de kötü şeyler oldu

Belediye Başkanı CHP’nin Gölet’in bir kısmının imara açılması maddesini  gelecek ayın meclisine erteleyelim önerisini kabul etmeyip  oylama yapması sonucu CHP meclis üyeleri Kürsünün önüne doğru ilerleyince arbede yaşandı. Arbedyi ayırmak isteyen güvenlik görevlisinin  kafası kırıldı. Olayı çeken Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner bir siyasi parti’nin ilçe yöneticisi tarafından  darp edildi.

CHP Meclis üyesi Ayhan Geygel ve Hayatını kaybeden saldırgan ve Çetiner Yargılanıyor

6 Mart 2016 den sonra açılan dava tam 15 aydır devam ediyor. Yapılan son duruşma da Mahkeme Ayhan Geygel’den 3 tanık istemişti. Duruşma için şahitlik yapmaya gelen CHP Başakşehir Grup Başkan Vekili Abdulhadi Akmugan, Meclis üyeleri Nizametin Kümeç ve Erdoğan Dulkadir dosyada eksiklik olduğu gerekçesi ile ifade veremedi.

Manevi dayanışma için duruşmaya gelen CHP Meclis üyeleri Cemal Doğan, Murat Özkurt ve Cemal Solmaz’da arkadaşları meclis üyesi Ayhan Geygel’,i yalnız bırakmadı.

Çetiner Hem saldırıya uğradım hem de uzu süren mahkemeler ile mağdur ediliyorum dedi

Tek suçu meclis toplantısını takip etmek olan gazeteci Hüseyin Çetiner tam 15 aydır mağdur ediliyorum. Uğradığım  saldırıdan dolayı sağ alimi aylarca kullanamadım. 7 Haziran 2016 genel seçimleri öncesi mecliste grubu olan binlerce milletvekili aday adayı ile iş yapabilme ortamını sağ alimi kullanamadığımdan dolayı ve sağlık sorunlarım ile meşgul olduğumdan dolayı işlerime bakamadığım için maddi olarak da kayba uğradım. Şu an mahkemeler ile uğraştığımdan dolayı yine işimi aksatmak zorunda kaldığım için maddi kayıplarım oluyor. Yargı bir an önce bu işi sonuçlandırsın ve mağduriyetimi bitirsin dedi. Yapılan yargılamanın ardından dava ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 
 
    
Editör: TE Bilisim