Bugün Dünya’yı yöneten sistem gerçekten de "Yahudi-Mason-Siyonist-Satanist" bir sistem. Bu sistem için çalışanların uzantıları Dünyadaki bütün siyasi partilerde mevcuttur.

Masonluğun kökü Tapınakçılardan geliyor

Masonluk, Tapınak Şövalyelerine (Knights Templar) dayanıyor. (Kuruluşu: 1118 / 1119, Kurucusu: Hugues de Payens) Tapınak Şövalyeleri, diğer Hıristiyan tarikatların tersine tamamen "dünyevi". Mal-Mülk-Güç-İktidar peşindeler. Yahudilerle temas kurup "Satanizm’i" öğreniyorlar... Hıristiyan dogmalarının "saçma" olduğunun farkındalar. Yasak-günah-ahlak kavramlarına uzaklar. Faize karşı değiller, Kapitalizmin temelini atıyorlar.

Müslümanların Haçlıları yenilgiye uğratmasından sonra  Tapınakçılar Filistinden kovuluyor

Ancak Türk ve Müslümanların, Haçlıları yenilgiye uğratmasıyla Tapınakçılar Filistin’den kovuluyor (1291). Fransa’ya geri dönen Tapınakçılar, sahip oldukları güç ve servetle "Devlet içinde Devlet" konumuna yükseliyorlar. Devlete yüklüce borç para veriyorlar, kontrol altına alıyorlar. Tapınakçılardan hiç memnun olmayan Fransa Kralı IV.Philippe, 1307 yılında onları tutuklatıyor. Tapınakçıların son Büyük Üstadı Jacques de Molay’ı 1314 yılında yakarak öldürtüyor. Tapınak Şövalyeleri Teşkilatı yasaklanıyor. Fransa Kralı IV. Philippe ayrıca Yahudileri de Fransa’dan kovmuştur.

Tapınakçılar Fransa'dan kaçıyor


1307 yılından sonra Fransa’dan kaçan bir grup Tapınakçı, İskoçya’ya sığınıyor. O dönemlerde İskoçya, İngiltere ile sürekli savaşmaktadır. İskoçya Kralı Robert the Bruce, Tapınakçıları memnuniyetle karşılıyor. İskoç ordusu, Tapınakçılarla beraber 24 Haziran 1314’te Bannockburn Savaşı’nda İngiliz ordusunu bozguna uğratır. İskoçya Kralı Robert the Bruce, Hıristiyanlığı pek sevmemektedir. Atalarının Pagan- Kelt inançlarına bağlıdır. Tapınakçıların dünya görüşü, kendisine yakındır. Tapınakçılar, İskoç kralının muhafız alayı olmuştur. "İskoç Masonluğu" böylece doğmuştur. 

Loncalara sığındılar 

Diğer Tapınakçılar, Mason ("Duvarcı") Loncalarına sığınmış, Duvarcı görünümünde Tapınakçılığı gizli gizli devam ettirmişlerdir. Duvarcıların kullandıkları aletler, Mason simgelerine dönüşmüştür. Masonlar ("Duvarcılar") olarak gizlice faaliyet sürdürmek pekçok Tapınakçının işine gelmiştir. Bunun nedeni açıktan açığa sürdürdükleri faaliyetlerin 1307’de darbe yemesidir. Şimdi sinsice Dünya’yı ele geçirmeye çalışacaklardır... Baş düşmanları ise krallar, Papalık ve Katolik Kilisesidir. Masonlar, gizli faaliyet gösterdiklerinden, bir bakıma hepsi istihbaratçı haline geliyorlar...

İngilizlerin tapınakçılarla ilişkisi çok eskilere gidiyor

İngiltere-Tapınakçı bağlantısı çok eskilere kadar gider... Kral I.Henry, II.Henry, Arslan Yürekli Richard ve I.John Tapınakçı idi. Tapınakçıların yasaklanmasından sonra Masonluk İngiltere’de yayılmıştır. III.Henry, V.Henry, VI.Henry, VII Henry, I.James, I.Charles, II.Charles, I.George, II.George, III.George, IV.George, V.George, VI.George, VII Edward, VIII.Edward hep mason krallardır. Kadınlar Mason olmadıklarından, Kraliçe Victoria ve Kraliçe II.Elizabeth görünüşte mason değildir. (Ancak Masonluğun koruyucularıdır!) İngiltere zamanla tam bir mason ülkesi haline gelmiş, İskoçya ile birleştikten sonra Masonluk tamamen Büyük Britanya’ya hâkim olmuştur. İngilizler Dünya’da sömürgelere sahip oldukça Masonluk oralara yayılmıştır (Kanada, Hindistan, Avustralya, Y.Zelanda, G.Afrika, Mısır, vb.).

Yahudiler Hollanda da özgürce yaşadı 

İspanya’ya karşı bağımsızlığını kazanan Hollanda ise her zaman Yahudilerin ve Masonların özgürce yaşadığı bir ülke oldu. Büyük Britanya’ya hakim olmak Masonluk için yeterli değildi; Fransa, İspanya, Portekiz, Papalık, Osmanlı İmparatorluğu, Avusturya İmparatorluğu, Rus Çarlığı masonların "Dünya Egemenliği" için birer engeldi.
Öncelikle bir "Mason Devleti" kurulmalıydı. Amerikan İhtilali (1776) ile bu gerçekleştirildi ve ABD kuruldu. George Washington ve Benjamin Franklin masondu. George Washington’a yenilen İngiliz komutanlar da masondu! ("Danışıklı dövüş"! Yoksa Amerikalılar, dünyanın en güçlü devleti olan İngilizleri yenemezlerdi!) ABD, Yahudilerin ve Masonların Dünya’yı ele geçirmesinde her zaman "amiral gemisi" rolünü oynadı. (ve oynuyor!)

İstanbul Times / Koray Kamacı 
Editör: TE Bilisim