Beylikdüzü  Gençlik Meclisi üyeleri Ramazan Ayının son Pazar akşamı yaptıkları “Gemi İftarı” ile aileleri ile bir araya gelerek Boğaz Manzarası eşliğinde İftar yaptı.

 

Baylikdüzü’n de yaşayan gençler tarafından 1 yıl önce 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında kurulan ‘Beylikdüzü  Gençlik Meclisi’ yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Kurucu Başkanlığını Ercan Albeniz’in yaptığı Gençlik Meclisi, kısa sürede 2500’ün üzerinde üye sayısına ulaşarak bu alanda diğer kuruluşlara örnek oldu. Bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı ve 1.Yılını birlikte kutlayan ‘Beylikdüzü  Gençlik Meclisi’ 1. yıl kutlamaları esnasında verilen Pinhani Konseri ile Beylikdüzü’nde yaşayan gençlere unutulmaz bir akşam yaşatmıştı.

 

BAŞKAN UZUN MİSAFİRLERİ UĞURLADI

 

Ramazan Ayının son Pazar akşamı yapılan “Gemi İftarı” ile Beylikdüzü’nde yaşayan gençleri aileleri ile bir araya getiren ‘Beylikdüzü  Gençlik Meclisi’ güzel bir organizasyona imza atmış oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun programa katılan misafirleri Liman’da selamlayarak, uğurladı ve Gemi hareket edene kadar limandan ayrılmadı.

 

GENÇLER SOMALİ’Yİ UNUTMADI

 

Yaklaşık 650 kişinin katıldığı iftar programında misafirler, Ney Ekibi’nin çaldığı parçalar eşliğinde Boğaz’ın eşsiz manzarasını izleyerek iftar yaptı.

 

İftarın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Beylikdüzü  Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz, düzenlenen İftar yemeğinin Ramazan’ın sonlarında yapılma nedeninin ayrıca Bayramlaşmak için olduğunu belirterek şunları söyledi;

 

“ İftar yemeğimizi son gün organize etmemizin sebebi aynı zamanda Bayramlaşmak ve birlikte Boğaz’da keyifli bir akşam geçirmekti. Kuruluşunun çok yeni olmasına rağmen  Gençlik Meclisimizin bugün aileleriyle burada olmaları, temellerin  ne kadar sağlam olduğunu göstermektedir. Bugüne kadar geçen çok kısa sürede bu denli güzel etkinliklere imza atmamızın en büyük destekçisi olan siz ailelerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla kısa sürede adımızdan sıkça söz ettirdik ve izlediğimizin yolun doğru olduğunu gördük. Beylikdüzü’n de yaşayan gençlerin bu denli birlik ve beraberlik içinde olması herkese örnek olmalıdır” şeklinde konuştu.

 

İftar Programı sonlarına doğru Başkan Albeniz’in önerisi ile misafirler Somali’de yaşayan insanlara destek olması açısından cep telefonlarından kısa mesaj atarak bağışta bulundular ve şehitlerimiz için hep birlikte dua ettiler.

 

Beylikdüzü’n de ki Genç STK’ larında bulunduğu programda Gençlik Meclisi Üyelerinin iskelede inişte tek tek misafirlerini uğurlaması ve çekilen toplu fotoğraf ile program sona erdi.

Editör: TE Bilisim