Dr. Ala ELCİRCEVİ: Dünyanın en önemli insanı siz’siniz!

 

Genç MİAD Başkanı M.Onur KARADAĞ ihtiyaç sahibi Malatyalı çocuklarımız için cep telefonlarımızı çıkarıp 6944‘e boş cep mesaj atalım.

 

İstanbul Times Haber Merkezi 

Malatyalı İşadamları Derneği Genç MİAD grubu yeni yılın ilk eğitim seminerini Holiday İnn Otelde gerçekleştirdi. “İyi Ki Varsınız” konulu eğitim seminerinde Dr. Ala ELCİRCEVİ’nin sunumu ilgiyle karşılandı. Yaklaşık yüzelli misafirin katılımıyla düzenlenen eğitim seminerinin ev sahipliğini Genç MİAD Yürütme Kurulu üstlendi.

 

Eğitim Semineri öncesi açılış konuşmasını yapan Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkanı M.Onur KARADAĞ Genç MİAD gurubu olarak şimdiye kadar yaptıkları ve bundan sonrası için planladıkları çalışmalardan bahsetti. KARADAĞ 12-15 Ocak tarihlerinde yapılacak Genç MİAD Kartepe gezisine eğitime katılan misafirleri de beklediklerini vurguladı. Malatya Eğitim bursu çalışmalarının öneminden bahseden M.Onur KARADAĞ salondan bulunan herkesten cep telefonlarını çıkarmalarını rica ederek anında Malatyalı ihtiyaç sahibi öğrenciler için oluşturulan sms bağış sistemine bağış yapmalarını istedi. Katılımcılar 6944’e sms göndererek 10 TL bağışta bulundular.

 

Eğitim Semineri öncesi Genç MİAD Yürütme Kurulunda bir önceki dönem görev alan üyelere teşekkür plaketi verildi. Geçmiş dönem Yürütme Kurulu Üyeleri; Mehmet BOZKUŞ Enes PERÇİN, Ramazan ATAY plaketlerini MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ, MİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyleri; Ömer ÇOKYAŞAR ve Hüseyin TÜRKAN’dan aldılar.

 

Toplantının evsahipliğini yapan yeni döenm Yürütme Kurulu üyeleri ayrıca katılımcılara tanıtılarak günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi. Genç MİAD Yürütme Kurulu Üyeleri:  M. Onur KARADAĞ (Başkan) , Abdullah DİLTEMİZ (Başk. Vekili), Ahmet Özer ÇOKYAŞAR, Ali YILDIRIM, Burak ÜNALDI, Burhan Mehmet AKINCI, İrfan ASLAN, Mehmet SARIOĞLU    ,Metin KİLİK, M. Fatih ŞENGÖZ,  Murat GÖNÜLTAŞ,  Ömer Faruk KARABULUT,  Selahaddin ERDAL

 

“Dünyanın en önemli insanı sizsiniz” sloganı ile sunumuna başlayan Dr.Ala ELCİRCEVİ interaktif sunum yöntemi ve değişik örneklemeleriyle sunumunu zenginleştirdi. Tecrübeli girişimcilerin ve Genç girişimci adaylarının nasıl liderlik vasıflarına sahip olması gerektiği hakkında öneriler içeren sunumda Dr. ELCİRCEVİ: “ lider yüksek sorumluluğa ve düşük sosyal haklara sahiptir. Bahane üretmemeli, çözüm odaklı yaklaşabilmeliyiz. Her zaman ulaşabileceğinin bir üst kademesini hedeflemelisiniz, başarı ancak bu şekilde yakalanabilir.” İki saati aşkın bir süre katılımcılarla karşılıklı diyalog halinde sunumunu sürdüren Ala ELCİRCEVİ bazı katılımcılara da “Çığlığın Gücü” kitabını hediye etti.

 

Toplantının sonunda Dr. Ala ELCİRCEVİ’yi fahri hemşehrileri olarak gördüklerini belirten M.Onur KARADAĞ kendisine fahri hemşehrilik beratı vererek katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Günün anısına hazırlanan teşekkür plaketi de MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ tarafından Dr. Ala ELCİRCEVİ’ye verildi. AKDAŞ yaptığı konuşmada ELCİRCEVİ’ye ve katılan tüm misafirlere teşekkürlerini sunarak yeni dönemde aktif faaliyetlerinin devam edeceğini, Genç MİAD çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim