Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kıydığı nikahta, gelin ve damadın nikah şahitliğiniCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Selahattin Ayan, Önay Alpago, Feti Orak, Mustafa Avra ve Ümmü Gündoğan yaptı.

Kılıçdaroğlu, Nikah Şahitliği Yaptı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, yüzlerce nikah kıydığını, hepsinde de çok mutlu olduğunu ama ilk defa bir nikahta bu kadar heyecanlandığını söylediği törende, çifte mutluluklar dileyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmasında “Onlar birbirini sevdiler. Belediye başkanımız nikahlarını kıydı. Onlara, ‘şu kadar çocuk yapın’demeyeceğiz. Arzu ettikleri kadar çocuk yapacaklar” dedi.  Çiftin çocuklarının, Atatürkçü, laik, sosyal ve çağdaş olması arzusunda olduğunu ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu “Baktım imza sırasında damat ayaklarını çekti. Ama istediğin kadar çek, hiçbir sonuç doğurmaz. Çünkü Temel’e sormuşlar, ‘nerelisin’ diye. ‘Valla henüz evlenmedim, demiş. Yuvayı dişi kuş yapar. Babanın da heyecanını anlıyorum. Bizlerde heyecanlıyız. Mutlu olun, güzel yaşayın. Bir ömür boyu mutluluğunuz devam etsin” şeklinde konuştu. Çifti tebrik eden Kılıçdaroğlu aile cüzdanını geline verdi. Gelin ve damat  bir ara barışın simgesi olan iki beyaz güvercin uçurdu.

Katılım Yoğundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, bazı CHP Milletvekilleri ile Belediye başkanları, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP’li Meclis Üyeleri, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Ak Parti’li bazı Meclis Üyeleri, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ve bazı MHP’li Meclis Üyeleri’nin de iştirak ettiği organizasyona yaklaşık 2 bin davetli katıldı. 
Editör: TE Bilisim