Hepinize teşekkürler

Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye Başkanı Dr. Mikail Kabak ve kalabalık bir partili grubu ile beraber çiçeğini alarak 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeni ile gazetemizin kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’i ziyaret ederek Zeytinburnu siyaseti ile alakalı fikir alışverişi yapıldı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta, Ak Parti Belediye başkan adayı Av. Ömer Arısoy, Yeniden Refah Partisi İstanbul il kurucusu Mali Müşavir Mustafa Dönmez, Zeytinburnu ilçe başkanı Mali Müşavir Onur Dolar, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Mali Müşavir Mustafa Yalçınkaya, Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı Fatih Aydoğan, Bahçe Gülü Çiçekçilik ‘in sahibi Ahmet Arış gayet güzel bir çiçekle 10 Ocak Çalışan gazeteciler günümüzü kutladılar.

Telsiz Mahalle Muhtar adayı Kadir Şengül Baklava alıp gelerek bizimle sohbet etti.

Diyabetliler ve Engeliler dernek başkanı Nurşen Örnek Çikolata ve çiçeği ile gelerek bizi onur etti.

Zeytinburnu Askerlik şube başkanı Albay Halil Akar, eski Belediye başkan yardımcısı Fikret Konya ,Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Fevzi Altuğ başta olmak üzere .ok sayıda kişi telefon ile arayarak günümüzü kutladı.

Face book ve diğer sosyal paylaşım sitelinden çok sayıda sevenimiz, okurumuz, takipçimiz ve izleyinimizin yazdıkları mesajlarla bizi mutlu ettiler hepsine teşekkür ederiz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim